Falska påståenden om att vaccin innehållande kvicksilver är säkra för barn

Dr Poul Thorsen, frontfiguren bakom den danska studien som stödjer CDC’s påstående att vaccin innehållande kvicksilver inte har någon koppling till autism och andra neurologiska sjukdomar, är försvunnen. 

Den danska polisen utreder Dr. Thorsen efter att han försvunnit med miljontals av skattebetalarnas pengar. Hans studie har länge kritiserats för att vara bedräglig och ledande oberoende forskare har anklagat CDC för att dölja den tydliga kopplingen mellan de dramatiska ökningar  av autism, neurologiska sjukdomar och andra sjukdomar som påverkar varje generation. Frågor om Thorsens vetenskapliga integritet kan äntligen tvinga CDC till att göra en omvärdering av sitt påstående.

Artikel publicerad i The Huffingtonpost

Läs hela artikeln här

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: