”Några timmar efter vaccinationen började vår son skrika ett skrik som vare sig jag eller min man någonsin upplevt”

Jag är mamma till tre barn och ifrågasätter starkt behovet av vaccinationer samt vem som erhåller den ekonomiska vinningen av att mina/våra barn vaccineras.

Vid vår första sons födelse var jag på en privat informationsträff med andra föräldrar som ifrågasatte vaccinationer i stort, i synnerhet vid så tidig ålder samt så många vaccinationer vid ett och samma tillfälle.

Tyvärr lät jag och min man vår första son få den första vaccinationen vid tre månaders ålder. Något jag/vi aldrig vill uppleva igen och inte har upplevt igen. Det var fruktansvärt! Vi stod och vacklade mycket inför om vi skulle eller inte skulle låta vaccinera honom. Han var så efterlängtad och så älskad att vi inte ville att något skulle hända honom. Eftersom de flesta lät vaccinera sina barn och man träffade dessa indoktrinerade barnsjuksköterskor var och varannan vecka vid mätning och vägning föll vi till föga och lät honom få den första sprutan.

I samband med vaccinationen informerade barnsjuksköterskan om att man ”kunde få lite feber” men då var det bara att ta någon febernedsättande tablett – något vi inte tycker om.

Några få timmar efter vaccinationen började vår son att skrika ett skrik som vare sig jag eller min man någonsin upplevt. Det var hjärtskärande. Det värsta vi någonsin upplevt. Han skrek oavbrutet i 30 minuter. Vanligtvis kunde jag amma honom om han var ledsen men nu var det omöjligt att få kontakt med honom. Det var det värsta vi upplevt! Därefter har ingen av våra barn någonsin fått någon vaccination. Det bästa beslut vi någonsin fattat. I synnerhet nu vid svininfluensavaccineringen i barnens skola.

Jag skall inte bli alltför långrandig men vi har fått ta många diskussioner med barnläkare och barnsköterskor på BVC om varför vi inte låter våra barn följa vaccinationsprogrammet, t.o.m. med barnhälsovårdsöverläkaren för Västra Götalandslän. Jag har ringt tidningen i Göteborg, Göteborgs-Posten, för att uppmärksamma dem på det indirekta ”tvång/övertalning” som sjukvårdpersonal utövar på föräldrar som väljer att inte vaccinera sina barn. Döm om min förvåning när den medicinska reporter jag kontaktade blev ”förbannad” och ansåg att jag och min man är osolidariska som inte låter vaccinera våra barn! Att skriva en artikel om detta var fullkomligt uteslutet för Göteborgs-Posten meddelade den kvinnliga medicinska reportern.

Våra barn har i stort sett aldrig haft några sjukdomar bortsett från vanliga förkylningar. Idag är de 13, 11 och 8 år gamla.

Ifrågasättande förälder


ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. min lillebror har fått en stark reakion efter sin första vaccin, när han var 3 månader 1996, samma dag fördes han på akut mottagningen där de försökte rädda hans liv… genoom att ge massa läkemdel o massa annat han överlevde den kvällen men hans imunförsvar blev rubbat o han fick astma… sen dess har han varit ständigt sjuk o blev väldig svag vid 2 års åldern så dog han 🙁
  o allt börjades fr en vaccin…
  på samma akutmottagning så var det ett barn de inte kunde rädda som dog på plats samma dag & samma vaccin

  nyligen min väns barn, som har redan börjat prata lite, fick vaccin mot mässling och pga den, så slutade han prata helt—- gick tillbaka i utvecklingen

  nu när jag har eget barn tänker jag inte riskera o ge en litten bebis massa onaturliga kemikalier

 2. Hej, tycker att sidan verkar vara riktigt bra och artikeln i synnerhet! Jag är bara 16 år men min mamma vet en hel del om det negativa med vaccin och tipsade mig om sidan.
  Jag hoppas den får fler att inse! Jag har själv försökt men det verkar ju omöjligt, folk inser inte förrän det händer nåt och många bortförklarar och fortsätter ändå.

 3. Linda Karlström says

  Det som mamman beskriver i berättelsen är en av de biverkningar som USA:s Medicinska Institut i början på 90-talet bekräftade att orsakas av vaccin. Man talar om ihållande otröstlig gråt eller hjärnskrik. På engelska används benämningen high-pitched cry: http://legaljustice4john.com/highPitchedCrying.htm

  Skriket beror på att hjärnan sväller som en följd av vaccinet. Detta orsakar en enorm smärta hos barnet. Ibland kan man se att fontanellen buktar ut. Detta med hjärnskrik var något av det allra första jag läste om då jag började misstänka att det inte stod rätt till med den hysteriska vaccineringen av våra barn. Därför har det lämnat starka spår hos mig. Jag minns ännu att det var via kommentarerna till en numera inaktiv blogg som jag blev varse det hemska fenomenet: http://uuaaradio.blogspot.com/2007/12/stor-svensk-sida-om-vaccin-och.html#comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: