”Jag skakade mitt barn efter vaccinering”

”Mitt intresse för det 30 år gamla fenomenet, känt som ”Skakad baby syndrom”, fick sin start då jag började göra efterforskningar på grund av en vaccinreaktion som min dotter upplevde.

Efter vaccinering drabbades hon av andningsuppehåll. Rent instinktivt i den panikartade situationen, skakade jag henne för att få henne att vakna till liv igen. Som tur var började hon andas, men rädslan efter denna incident gjorde att jag började mina efterforskningar. Eftersom jag faktiskt hade skakat henne var det främst fall där barn skakats som fick mitt fokus. Vad hade hänt om resultatet från skakningen blivit annorlunda? Jag hade kunnat skriva detta inlåst i fängelse.”

Wendy Callahan, Vaccinetruth.org

 

Läs artikel här

Sammanställning: Marina

Bild: Freedigitalphotos/ Stuart Miles


ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: