Pandemrix och vaccinskador – Läkemedelsverket har vaknat och går vidare

27-åriga Ida Anderssons  öde berörde många läsare. Hon blev förlamad efter att ha vaccinerat sig. Nu går Läkemedelsverket vidare med att försöka hitta en förklaring till varför Pandemrix ökar risken för narkolepsi hos barn och unga i en ny studie. Under två dagar har ­Aftonbladet berättat om några av dem som fått svåra symptom och sjukdomar sedan de vaccinerat sig med Pandemrix mot svininfluensan 2009 – och som än i dag är sjuka.

Läs mer

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. En helt oberoende undersökning så att vi en gång för alla kan få någon rätsida o rätttvisa för detta olycksaliga vaccin.. Tänk vad detta har kostat svenska staten, först köpa in alla dessa doser av vaccin, sedan alla dessa besök hos olika läkare, för ingen har ju kunnat sätta någon diagnos, detta innebär ju som patient att man söker sig vidare till en annan läkare. För att inte tala om alla sjukskrivningar, tester, prover,kurator,logopeder,jurister etc.etc. Listan kan göras hur lång om helst. Dessa pengar hade kunnat vara till en bättre nytta plus att alla vi som blivit drabbade, hade kunnat leva ett helt vanligt liv i motsats till vad vi gör i dag. Dom som skall göra denna undersökning, skall inte vara anställd på Sociastyrelse el Läkemedelsverket. Helt neutrala personer som absolut inte har någon som helst koppling till Socialstyrelse el. Läkemeelsverk.

 2. Jag vill se en oberoende utredning av hela Pandemrixhanteringen, från beslut att välja detta vaccin, till hanteringen av de biverkningsdrabbade efteråt! Detta är en skamfläck för Sverige! Tror inte denna fortsatta utredning kommer att leda till hjälp för oss drabbade. Det är många, både barn, tonåringar, samt vuxna som fått svåra bestående biverkningar som inte innefattar narkolepsi! De vuxna som fått narkolepsi talas det tyst om också!.Var finns vi i statistiken!? Vad kommer vi att kunna få för hjälp!? När kommer vi kunna få ersättning för vårt lidande?

 3. Frekvens Apoteket says

  Hej,

  Ytterligare utredningar om hur vaccinet kunde skada kanske
  är bra, det jag kräver som medborgare i det här landet är
  att det klarläggs hur vaccinet kunde komma in i Sverige överhuvudtaget utan
  att vara säkert eller kanske ens testat på människor?

  Vem är ansvarig för att Pandermix togs in i Sverige och
  vad betyder det ansvaret nu när så många är skadade för livet.

  Vad görs för att det inte nu upprepas när det gäller dagens
  Gardasil vaccinationer?

  Vem har ansvaret när vacciner skadar och dödar de som
  blir vaccinerade?

  Vilka försäkringar täcker de skador vaccinerna medför?

  Dags att agera mot att staten använder våra skattemedel
  och köper in vacciner som gör mer skada än nytta.

  Med vänlig hälsning,

  Frekvens Apoteket

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: