Vårt barn drabbades av hjärnblödning

Kvällen är sen. Vårt barn, som vid tidpunkten är 9 månader ligger orolig i sin säng och kan ej sova. Jag sticker ner handen och känner hur det skakar. Jag tänder lampan och ser att barnet krampar i halva kroppen. Åker akut med ambulans. Läkarna ger stesolid i stora doser, krampen fortsätter, natten går. Läkarna kommer och går. Krampen försvinner för att komma tillbaka senare. Så fortsätter det i några dagar. Det blir röntgen och kortison. Efter tio dagar åker vi hem med epilepsimedicin, kramperna har upphört. Läkarna sa att det  varit en blödning i hjärnan. Varför? Hur? Inga svar, ingen som visste. Det blir fler undersökningar, kontrast röntgen, skiktröntgen. På barnets ettårsdag görs sista undersökningen, läkarna säger; kroppen har läkt själv, nya blodbanor har bildats.

Den pågående kikhostevaccineringen avbryts. Vi ingick i en blindstudie med nya kikhostevaccin. Det här är i dag ett friskt och mycket välmående barn. – En mamma

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Otäck historia! Vad plågsamt för banet och för föräldrarna!. Skönt att barnet klararde sig, Vaccin är som rysk rolette, men värre, dör du inte så får du skador som på ett eller annat sätt…

 2. undrande says

  Gött att ert barn mår bra! Har ni fått hjärnblödningen bekräftad som en biverkning av vaccinet?

  • Det gjordes aldrig någon utredning om det var vaccinrelaterat. Mycket märkligt när de ingick i en studie om vaccin…

 3. Alla som använder läkemedel, receptfria som receptbelagda är med i ett enormt och ständigt pågående experiment … men det utförs också sådana experiment där vi medvetet ingår i en studie, eller utan vårt medgivande om vi är för små för att förstå och ta egna beslut.

  Vill absolut inte skuldbelägga föräldrarna för de är så kraftigt förda bakom ljuset och har som alla föräldrar velat det bästa för sitt barn. Men hur 17 kan det vara lagligt att göra så här mot barn?? Detta är ren och skär statlig barnmisshandel i mina ögon.

  Vi har 8-årsgräns i Sverige för så kallade alternativa behandlingar, men att spruta in oprövade farliga ämnen i en bebis i experimentellt syfte är inte bara ok utan sannolikt räknas det tom som något positivt.

  /citerade mig själv från annat forum

  Vilken tur att barnet klarade sig! Men var vaksam för effekter som kanske inte visat sig än, det är ju tyvärr så med vaccin … :-/

  • Ren och skär statlig barnmisshandel??? vad är det för ett idiotiskt påstående?
   Det är verkligen tragiskt det som har hänt men har inte föräldrarna något ansvar längre när dom tillåter att man gör en så kallad blindstudie på sitt barn! hallå hur tänkte man då? hoppas ni fick riktigt bra ersättning för att ni skulle utsätta ert eget barn för det här.

 4. Vilken solskenshistoria ❗

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: