The Global Vaccine Agenda – Mercury & Autism

Föreläsning med  David Ayoub, M.D.  Här berättar han att autism är den största iatrogena sjukdom (tillstånd uppkommit pga medicinsk behandling)  som någonsin skapats. David menar att det inte behövs mer bevis och att det finns en massa vetenskapliga studier som styrker detta.  Anledningen att det inte är erkänt är att de ansvariga inte vill erkänna sin skuld och gör allt för att motarbeta att sanningen uppdagas.

Se föreläsningen och avgör själv

 

Intervju – Thimerosal Definite Cause of Autism

Dokument om samband mellan autism och aluminium

En snabb jämförelse mellan vaccinerade och ovaccinerade – Autism

I British Medical Journal hävdas att en känd studie presenterad i Lancet 1988 av Dr Andrew Wakefield et al. skulle vara en bluff. Den må ha brister men att det skulle vara en bluff är lögn. Frågan om vaccination kan orsaka autism är inte vetenskapligt avgjord vilket erkänns av amerikanska myndigheter. Men vetenskapsjournalister tar för givet att det som står i British Medical Journal är sant. – Second opinion

Sammanställning: Marina

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. “If you were informed that mercury in vaccines might double the risk of your son developing motor tics, increase his risk of “phonic tics” by nearly two-and-a-half times, and possibly cause speech, attention or behavioral problems in school, would you still allow him to be injected with the heavy metal — which, by the way, is 100 times more neurotoxic than that lead coating on his Chinese toys?”

    http://healthy-family.org/caryn/220

  2. Tack för en mycket bra föreläsning. Det är ganska självklart att myndigheter som t ex AMA och CDC inte kan ställa sig upp och tala ur munnen om allt detta. Det är ett så enormt problem, så stort att hela deras förtroende skulle vara borta över en natt. Det står alltför mycket på spel. Pengar, karriär, makt, populationskontroll, liv. De kommer aldrig att erkänna det uppenbara, det som vi vetat sedan urminnes tid: kvicksilver är ett dödligt gift och det orsakar fruktansvärda skador och död hos människor och djur. Punkt slut.

Trackbacks

  1. […] [The Global Vaccine Agenda – Mercury & Autism] […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: