Vaccinföredrag med Linda Karlström #3

Se del 4 här

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Jag är oerhört tacksam för att du har gjort denna sidan! Du är en jättebra föredragshållare som förklarar saker och ting väldigt bra! Tack för att du sprider din kunskap så jag som andra får ta del av informationen och göra oss medvetna att själv fatta beslutet om vi vill ta vaccin eller inte, Jag har inte vaccinerat min lille pojk och kommer inte göra det heller. Absolut inte! jag är ledsen att höra att din dotter drabbats av biverkningar! Det är så oerhört skrämmande att höra om alla biverkningar och vilken makt vi ger läkare. Att de för skrämselpropaganda. Jag är glad att jag har varit stark nog att stå emot för det är ju verkligen inte populärt att inte vaccinera sitt barn!
  Jag tror inte jag heller någonsin kommer att vaccinera mig igen heller!
  Tack igen!

  Vänligen Sofia

  • Linda Karlström says

   Tack Sofia för medkännande, uppmuntrande och kloka ord! Ja, meningen är inte att jag ska tala om för andra hur de ska göra angående vacciner, meningen är att föräldrar ska fatta ett självständigt beslut som de i framtiden kan stå för. Ett sådant beslut kan bara göras om man får tillgång till all information och dessutom tar sig tiden att läsa och lära. Jag är glad att du är en av de föräldrar som insett vikten av detta! Din lille pojk kan skatta sig lycklig:)

   Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: