Dr Ann-Charlotte Stewart bloggar om HPV-vaccinet

Ann Charlotte Stewart

Dr. Ann-Charlotte Stewart, är en före detta cancerforskare som var indragen i de initiala utvecklingsstadierna av det som idag kommit att bli vaccinet Gardasil.

Ann-Charlotte Stewart har en doktorsgrad i medicinsk genetik från Uppsala universitet där hon disputerade 1993. Efter sin disputation påbörjade hon sina postdoktorala studier vid The Cancer Center, University of New Mexico i Albuquerque, NM, USA där hon fortsatte med studier av papillomvirus, deras genetik och potentiella roll i cervixcancer. Efter 18 månader på The Cancer Center avslutade hon, 1995, sin karriär som cancerforskare och har sedan dess ägnat sin tid åt alternativa terapier för optimal hälsa och välmående: energimedicin, yoga, meditation, ayurveda, mental träning, mindfulness och coaching.

Dr. Stewart har levt och verkat utanför Sveriges gränser i mer än 15 år, varav tio år i USA. Den resterande tiden har hon tillbringat mestadels i Indien och olika länder i Europa. Sedan 2008 driver hon en egen verksamhet i Örebro som coach och föreläsare med välmående, helhet och harmoni i centrum.

Nedan kan du läsa hennes tankar kring HPV-vaccinet

Och vet ni vad huvudvärken beror på? Jo, aluminium som tränger in i hjärnan och orsakar akut hjärninflammation (encefalit). Det ger antagligen smärta att få sin blodhjärnbarriär penetrerad av polysorbat 80-täckta aluminiumpartiklar också.  Det tråkiga med dessa aluminiumpartiklar är att de stannar kvar i kroppen och fortsätter att trigga inflammation. Dvs, vaccinet självt har orsakat kronisk inflammation, vilket i sin tur kan ge upphov till diverse autoimmuna sjukdomar (allergier, astma, artrit, ledbesvär, reumatism, osv…). Ovanpå det har vi alla neurodegenerativa sjukdomar såsom autism, ADHD, aspberger, alzheimer, osv.

Läs hela blogginlägget här


ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: