Det är dags att nominera Årets Vaccinförvillare 2012

Ta din rätt att direktdemokratiskt lämna in ditt klagomål gentemot oansvariga myndigheter, oansvariga landsting och oansvariga politiker genom att nominera. Därefter röstar svenska folket fram årets vinnare. Eftersom det är så mycket oansvar i Sverige sker tre demokratiska omröstningar per år. Första är i april.

Nominera och rösta här: Aretsforvillare.nu

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. ”Jag skiter nu i vad han ev. säger och går på mina årliga kontroller egentligen bara för att få ta del av provsvaren och för att kunna få ut mina diabetesmätstickor. Mitt förtroende för läkarkåren är urholkat.”
  Smart! Du, liksom jag o många andra, lyssnar på kroppen snarare än på puckade läkare.
  Läkarna hinner inte hålla sej uppdaterade? Verkar snarare bero på att de anser att de inte behöver, för de kan ju allt redan. Det är främsta förklaringen till att vi inte har något att lära av dem!!

  • Har en sommarvikarie på jobb som läser till läkare. Eftersom jag vill köpa hem studiematerialet de har om vaccinationer frågade jag henne. Hon sade att de precis haft undervisning i det. Nu kommer det intressanta. Jag frågade vad de lärt sig om biverkningar, om det typ bara var lite feber, svullen arm och sådant smått. Inte ens det hade de sagt något om. BIVERKNINGAR EXISTERAR INTE!!! Det enda de fått lära sig var att TBC vaccinet inte var så effektivt, ej heller diarrevaccinet vid utlandsvistelse men det kunde man rekommendera ändå för där fanns inga biverkningar. WHAT!!? Inte konstigt att läkare inte känner igen en biverkning rakt framför näsan på dem…

 2. Christer Karlsson says

  Jag anser att Smittskyddsinstitutets Annika Linde är väl kvalificerad för att ta emot priset som årets vaccinförvillare. Hon har med sina uttalanden när det gäller svininfluensavaccinet och sina egna handlanden gjort att hon undergräver förtroendet för framtida kanske helt nödvändiga omfattande vaccineringsaktiviteter. Inser hon inte faran i detta?

  Hon kan nu göra dåligt men passande sällskap till Stephan Rössner och Claude Marcus vilka likt strutsen sticker huvudet i sanden och vägrar acceptera orsaken till sina misslyckanden när det gäller fetmaforskningen. Deras och Annikas uttalanden ger vid handen en djup känsla av oärliget – alternativet vore att de är korkade. Rössner kan fortsätta med sina kokböcker istället (om han ersätter margarinet med smör) och Claude Marcus borde ta pension snarast och lämna plats för någon som har ögon och öron öppna istället.

  Det fanns en tid då befolkningen betraktade läkare och sjukvårdskunniga som auktoriteter. Den tiden är definitivt förbi. Folk är mer upplysta och tror inte längre automatiskt att läkare med flera sitter inne med tillräcklig kunskap. Min egen diabetesläkare ställer sig t.ex. helt frågande till att jag vågat skippa alla (pådyvlade) mediciner. Jag skiter nu i vad han ev. säger och går på mina årliga kontroller egentligen bara för att få ta del av provsvaren och för att kunna få ut mina diabetesmätstickor. Mitt förtroende för läkarkåren är urholkat. Jag litar nu helst till hur jag själv upplever min hälsa och försöker ta del av mycket litteratur som skrivs. Jag önskar att läkarna också försökte hänga med. Men vårdapparaten är väl så nedbantad och tyngd att man inte hinner. Min kosthållning baseras sedan 2008 på LCHF. Jag har bra värden och mår mycket bra. När jag blev diagnosticerad som diabetiker 2005 fick jag veta att jag skulle ta mina mediciner för all framtid. Jag mådde skit av framför allt statinerna och slutade mot läkarens inrådan. Det är jag glad för.

  • Linda Karlström says

   Hej Christer och tack för din värdefulla kommentar! Jag är på slutrakan med en fantastisk bok som heter ”Den vita lögnen” och är skriven av läkaren Robert Mendelsohn (bortgången). Mendelsohn var en av de få läkare som snabbt insåg hela den skolmedicinska bluffen – han jämför den med en religion, ”The church of Modern Medicine”. Allting bygger bara på blind tro. Ve den som ifrågasätter läkaren! I sista kapitlet ger han förslag på hur medicinen borde vara och fungera för att vi människor ska bli hjälpta istället för stjälpta av läkarkåren. Och då understryker han just detta att vi måste ta ansvar för vår egen hälsa och inte se läkare som auktoritära personer. Vi måste inse att vi själva, jämte familjen, är de bästa läkarna. Det är vi som känner våra kroppar bäst. Vi måste lita på vår intuition och säga nej till mediciner. Hälsa ska byggas med rätt kost!

   Det är bara att gratulera dig till din goda hälsa, som du byggt upp precis på det sätt som Robert Mendelsohn rekommenderar. Hoppas många blir inspirerade av dig!

   • Låt oss ta ”ve den som ifrågasätter läkaren” ett snäpp längre:
    Ve den läkare som ifrågasätter andra läkare. Eller gängse behandlingsmetoder. Det råder ju stark sammanhållning inom kåren. Avvikande åsikter/kritik kommer med ett högt pris!
    Men hellre låta patienterna fara illa än att såra kollegernas ömtåliga egon.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: