Chockerande vittnesmål om vaccin

Oroliga medborgare avlägger vittnesmål om riskerna med att vaccinera. I USA kan barn nekas skolgång om föräldrarna väljer att tacka nej till vaccinering. Allt fler människor anser att självbestämmandet i denna fråga är en mänsklig rättighet.

”Det är dags att vi börjar behandla ansvarstagande föräldrar som tillförlitliga vittnen vid allvarliga biverkningar av medicinska förfaranden som vaccination” -Jennifer Larson Canary Party

Sammanställning: Marina Ahlm / Bild: Freedigitalphoto

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Kenth Carlson says

    Har bott i USA, och i vissa stater räcker det att lämna in ett brev eller frågeformulär om vaccinationer, där man anger att ens religion inte tillåter vaccinationer, antibiotika etc. I New York state kräver man intyg från din präst, pastor i din kyrka för att slippa vaccinationer. Annars får man inte ha barnen i skolan för dom skulle ju kunna smitta alla andra vaccinerade????

Trackbacks

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: