The H1N1 Vaccine And Bell’s Palsy

"...Illness tied to flu shot" - Skannat utdrag från San Antonio Express News, 10 mars 2005

”…Illness tied to flu shot” – Skannat utdrag från San Antonio Express News, 10 mars 2005

”There are so many stories out there of people who have taken the H1N1 vaccine coming down with Bell’s Palsy that you think someone in the mainstream media would write about it.  The really sad thing is that countless numbers of people have had their lives destroyed by the swine flu vaccine and it turned out that the ”H1N1 pandemic” was really nothing to be concerned about at all.  It killed far fewer people than the regular seasonal flu supposedly does every year.  But all of these people ran out and get these toxic shots and now thousands upon thousands are suffering horrific side effects such as Bell’s Palsy.  When are people going to start waking up to the dangers of the H1N1 vaccine (and all vaccines for that matter)?”

Read more here

Förlamades av vaccinet. Ida Andersson har andningssvårigheter och är förlamande trött. Cortison och cellgifter lindrar bara lite. Sedan vaccinationen är hon förlamad i ansiktet, har den kroniska lungsjukdomen sarkoidos och är extremt trött. I två års tid har hon varit sjukskriven på heltid. Efter vaccinationen har allt fler märkliga symptom drabbat henne: Ansiktsförlamning. Värk i hela kroppen. Dubbelseende. Dålig balans. Domningar. Svaghet i armar och ben.

”ÅNGRAR MIG ENORMT. Jag får kämpa för att hålla mig vaken några timmar varje dag och blir fruktansvärt trött av ingenting. Benen blir som spagetti. Jag har ramlat många gånger. Är det längre sträckor får det bli rullstol.”

Hela artikeln här

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: