Varför vi inte behöver vacciner

Varför vi inte behöver vacciner – med Dr Joel Wallach, en föregångare inom naturlig hälsa genom effektiva kosttillskott. Med undantag från antibiotika så finns det enligt Wallach INGEN medicin som botar någonting.

”The more healthcare we get, the more unhealthy we get”

It’s a medical tyranny! We treat pigs and dogs better than ourselves. Lyssna på Wallach! Du kommer få viktig insikt i hur illa det står till med mediciner och sjukvård!

Text: Anders Sultan / Bild: Fredigitalphoto

Mer läsning:

Welcome to The Wallach Files

Dr. Joel Wallach – Essentiell näringskunskap som räddar liv!

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Jag skulle vilja påstå att antibiotika inte heller botar någonting, den tar bort symtomen tillfälligt så bakterierna går och gömmer sig för att komma tillbaka ännu mer motståndskraftiga efter en tid. Dessutom så slår antibiotikan ut tarmfloran där cirka 80% av vårt immunförsvar sitter, det är kanske då inte så klokt att fylla kroppen med antibiotika om man vill bli frisk och ha immunförsvaret i behåll…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: