Föreläsning – The Unknown Story about Vaccinations

Desireé Röver är en undersökande journalist från Nederländerna. På sin hemsida säger hon att ”Ingen del av något vaccin hör hemma i en människa.” Den 20-22 september kommer det att hållas en konferens i Skanderborg, Danmark, Open Mind Conference 2012. Desireé Röver är en av de inbjudna och kommer hålla föreläsningen ”Vaccinations – The Unknown Story”. 

De flesta föräldrar tänker inte efter två gånger om vad som injiceras i sina barn när de tar dem till läkarna för att bli immuniserade. De ber aldrig om att få se innehållsförteckningen på vad som ingår i vaccinet. De går enbart på förtroende, en tro byggt på propaganda som uttalas av hälso-och sjukvården att ”Vaccinationer alltid varit och alltid kommer att vara säkra och effektiva”. Detta har lett samhället till att tro att immuniseringsprocessen utvecklats genom vetenskap och evidensbaserad medicin. Men hur kan vi säkra på att detta är sant?

Desiree skrev 2009 boken The HPV vaccines as a ’deus ex vagina’, vilket är en kritisk bok kring vaccinering mot livmoderhalscancer.

 

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Desiree Røver har rett nåt hun sier at histortien om vaksinasjon er verre enn hva man kunne tenke seg . Jo merte jeg finner ut , desto mer vanvittig og ondsinnet er dette , at denne genearsjonen skal bli totalt ødelagt med velsignelelse fra uvitende politikerte og en helseminister som er den største vaksinelobbyist.
    Jeg er glad jeg oppdaget denne infoen og den skal ut til så mange som mulig

Trackbacks

  1. […] Vaccin.me Dela det här (share): Om du kommenterar eller uttrycker en åsikt i ämnet är du […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: