Bill Gates gav 100,000 USD för att spåra antivaccinationsinformatörer

Technet21.org en tjänst som söker förstärka vaccinationsprojekten i världen meddelade att ett  ”Anti-vaccine surveillance and alert system” [bevakning av och larm för antivaccinationsinformation] fick 100,000 dollar av Bill & Melinda Gates Foundation.

Syftet är att snabbt detektera antivaccinationskampanjer i världen.

Dessa ska hittas och analyseras så att motåtgärder ska kunna sättas in.

”Earlier this year, 17 different proposals on how to optimize immunization systems were each awarded $100,000 by the Bill & Melinda Gates Foundation through its Grand Challenges Explorations initiative. Raja Rao gives an overview of each proposal.”

”Seth Kalichman of the http://www.uconn.edu/ in the USA will establish an Internet-based global monitoring and rapid alert system for finding, analysing, and counteracting communication campaigns containing misinformation regarding vaccines to support global immunization efforts.”

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Vilken agenda har de s k globalisterna som Bill Gates ,när han både sponsrar vaccin men samtidigt säger att jordens befolkning måste decimeras! Vad är det flr vacciner han kan tänkas leverera då?

Trackbacks

  1. […] Bill Gates gav 100,000 USD för att spåra antivaccinationsinformatörer. […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: