Bill Gates gav 100,000 USD för att spåra antivaccinationsinformatörer

Technet21.org en tjänst som söker förstärka vaccinationsprojekten i världen meddelade att ett  ”Anti-vaccine surveillance and alert system” [bevakning av och larm för antivaccinationsinformation] fick 100,000 dollar av Bill & Melinda Gates Foundation.

Syftet är att snabbt detektera antivaccinationskampanjer i världen.

Dessa ska hittas och analyseras så att motåtgärder ska kunna sättas in.

”Earlier this year, 17 different proposals on how to optimize immunization systems were each awarded $100,000 by the Bill & Melinda Gates Foundation through its Grand Challenges Explorations initiative. Raja Rao gives an overview of each proposal.”

”Seth Kalichman of the http://www.uconn.edu/ in the USA will establish an Internet-based global monitoring and rapid alert system for finding, analysing, and counteracting communication campaigns containing misinformation regarding vaccines to support global immunization efforts.”

 Bild: Freedigitalphoto

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Vilken agenda har de s k globalisterna som Bill Gates ,när han både sponsrar vaccin men samtidigt säger att jordens befolkning måste decimeras! Vad är det flr vacciner han kan tänkas leverera då?

Trackbacks

  1. […] Bill Gates gav 100,000 USD för att spåra antivaccinationsinformatörer. […]

Kommentera

%d bloggare gillar detta: