”Gardasil gjorde min dotter och andra tjejer deprimerade”

Jag arbetar som slöjdlärare på en grundskola utanför Helsingborg. Min dotter drabbades för något år sedan av en mycket oväntad tonårsdepression. Hon har fått hjälp, och hon börjar sakta men säkert återvända till en dräglig tillvaro, men är fortfarande inte återställd. I mina kontakter med andra tonårstjejer och föräldrar tyckte jag det var märkligt många i min närhet som drabbades av samma sak. När jag sedan läste om siffrorna som ökat lavinartat det senaste året vad gäller tonårstjejer som sökt hjälp för depressioner, så började jag undra vad som händer. Detta året liknar inte något annat när det gäller tjejer som mår dåligt!

Hos killarna ser jag inte alls samma tendens. Jag fick en tanke, när jag hörde en läkare i Stockholm berätta om Gardasils biverkningar, att det möjligen skulle kunna vara detta vaccin som spökat eftersom min dotter tog de tre sprutorna som skulle vara nödvändiga.

När jag sedan frågade runt bland andra drabbade fanns ett tydligt mönster. De hade tagit gardasilvaccinationer och en tid efter hade välmåendet successivt gått ner för att i många fall övergå i rena depressioner! Jag kan inte låta bli att tänka på vilka konsekvenser den massvaccination som nu i dagarna startar upp i Sveriges skolor kan leda till. Jag kan också tänka mig att läkemedelsindustrin gör allt som står i deras makt för att tysta ner de eventuella biverkningar som skulle kunna gå i vaccineringens spår.

Är detta tvåtusentalets nya stora skandal och övergrepp på tusentals unga kvinnor? Jag är rädd för det!

Text: David Bloom

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. My Annemon says

  Hej David,
  När man vaccinerar är det flera saker som händer. Bl a går immunförsvaret ner kraftigt. För de som är deprimerade finns det oftast en bakterie – Shigella depressio som skapar en depression. Man kan säga att den sitter i hjärnan och segar ner hela systemet. Jag tycker det var ganska fascinerande att detta inte är allmänt känt trots att det finns en utförlig beskrivning på Wikipedia Micro där vi hittar alla mikroorganismer.

  Det förekommer tips och allmänna råd på Internet om att deprimerade oftast får depressionen på hösten när det naturliga D.vitaminintaget också försämras – mindre sol. Depressioner kan alltså lösas bla genom rejäla intag av D-vitaminer. Skulle kombinera med höga doser C-vitamin och kolloidalt silver.
  Behövs det måste man överväga att ta bort socker, kolhydrater, svamp mögel ur kosten för att få upp ph-värdet i kroppen så att mikroorganismer kan dö en naturlig död. De älskar ju som bekant sura ph-värden – som vi får och skapar bl a genom kosten, antibiotika, vaccinationer mm.

  Ett annat effektivt tips på att få upp ph-värdet är Aloe Vera juice. Juicen fungerar bra för att oskadliggöra ex magsårsbakterier, parasiter av olika slag mm. Jag har några länkar som jag systematiskt delar med dem som är intresserade;

  Hulda Regher Clark – prof som kom på att mikroorganismer dör av vissa ljudfrekvenser och således kan botas med hjälp av ljud. Detta gäller även för cancer. Enkelt att behandla hemma. Sök på youtube för föreläsningar. Hon har skrivit massor av böcker och utsatts för mångårig förföljelse.

  Joel Wallach – Läkare och veterinär som obducerat 17.500 djur och 3.500 människor på uppdrag av amerikanska staten för att utreda varför vi människor dör när vi dör naturligt. Han menar att vi alla dör av näringsbrist. Genom flytande näringstillskott kan i princip alla sjukdomar förhindras. Man kan leva till man blir ca 130 år . hans föredrag har säl i över 40 miljoner exemplar och han håller flera hundra föredrag varje år. Han har deltagit i över 300 publikationer och är mycket produktiv. Otroligt viktigt budskap som alla borde ta till sig. Hans föredrag ligger gratis på You tube och finns översatt på svenska – varning för skrattfest eftersom han verkligen är rolig!

  Eric Pearl – en av USAs mest kända kiropraktorer som upptäckte att han besitter förmågan att heala. Kolla honom! Fantastiska resultat!

  Ja, det finns mycket intressant att ha koll på…

  Är det någon som undrar något eller behöver hjälp så kan ni mejla myannemon () gmail.com

 2. Örjan Wedin says

  Någon gör väl pengar på att tillverka pessar.

 3. Borde man inte bli glad av att ha sex? I alla åldrar. Vill nån skydda sig mot infektioner, cancer i livmodertappen och ofrivilligt graviditet kan de kombinera kondom och pessar. Finns två, snart tre moderna silikonpessarer, FemCap, Milex och snart Caya. Och en bra pessargel utan biverkningar, Contragel Grön.
  Det är en miljövänlig, ofarlig och mycket säker metod. Som INGEN nämner. Kan det vara för att inga läkemedelsbolag tjänar på det? Värna våra fina tonårsflickor!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: