Månadsgammal baby dog några timmar efter sin första vaccination

En liten flicka på en månad dog den 21 februari 2013 i Indien bara några timmar efter att ha fått sina första vaccinationer: hepatit B, dpt (difteri, kikhosta och stelkramp) och orala poliodroppar. Hennes föräldrar skyller hennes död på vaccinationerna och har lämnat in ett klagomål mot sjukhuset för vårdslöshet.

Sammanställning: Marina Ahlm

Strax före vaccinationstillfället informerade flickans föräldrar sjukhuset om att deras barn var sjukt och hade hosta. Efter att ha undersökt barnet, berättade läkarna för barnets föräldrar att hostan orsakades av förändringar i vädret och därmed fullbordades vaccinationerna.

Fem vacciner senare är deras dotter borta

Enligt rapporter började flickan gråta omedelbart efter att ha mottagit vaccinationerna. Men läkarna informerade hennes oroliga föräldrar om att det var möjligt att hon kunde gråta hela dagen, eftersom detta är en vanlig biverkning av vaccinationerna. De rådde hennes föräldrar att ta henne hem och mata henne. Pappan berättar:

”Vi tog hem henne och matade henne med mjölk omkring två timmar senare.  Runt 7 på kvällen var hennes ögon stängda och vi antog att hon hade somnat. När min fru försökte väcka henne rörde hon inte på sig.”

De tog genast barnet till sjukhuset men tyvärr var det för sent och flickan dödförklarades vid ankomsten. Experter rapporterade därefter att biverkningar efter vaccinationer är sällsynta och att de 22 andra barnen som fick vaccinationer sades må bra.

Man kan undra om det i första hand var lämpligt för det lilla barnet att få vaccin eftersom hon inte var frisk? Eftersom man såg att barnet inte mådde bra efter vaccineringen, varför övervakades hon inte av sjukhuset i 24 timmar, för säkerhets skull?

I västvärlden är det ovanligt för såhär små barn att få så många vaccinationer på en gång, men enligt det indiska Academy of Pediatrics (IAP) vaccinationsschema, är detta förfarande normalt. I själva verket, så snart ett barn föds i Indien, får det BCG, OPV (oralt poliovaccin) och Hep B-vaccination. Detta vaccinationsschema är speciellt skrämmande när man betänker att polio enligt de traditionella medierna nästan helt har utrotats i Indien.

Den verkliga faran inte polio

Om polio nästan är utrotad, varför är det nödvändigt att ständigt vaccinera indiska barn under de första fem åren av deras liv? Enligt det indiska vaccinationsschemat, får barn i Indien poliovaccin enligt följande:

 • Födelse
 • 6 veckor
 • 10 veckor
 • 14 veckor
 • 6 månader
 • 9 månader
 • 16 -18 månader
 • 4-5 år

Faktum är att barn i Indien får fyra doser av IPV (inaktiverat poliovaccin) och fyra doser av OPV (oralt poliovaccin) innan de är fem år gamla. Åtta poliovaccinationer känns som en massa vacciner för en sjukdom som nästan har utrotats, eller hur? Är det konstigt att barn dör när de kan de få 50 eller fler vaccinationer innan de är fyllda fem? Särskilt när man betänker att många av de barn som får dessa vacciner är sjuka, undernärda och kan leva under fruktansvärda förhållanden utan tillgång till rent dricksvatten.

”Högriskbarn” ges ytterligare sju vaccinationer.  Deras immunsystem är redan stressat av till exempel hiv-infektion, kroniska hjärt- och lungsjukdomar, astma, leversjukdom, njurproblem och diabetes.  Barn som får långvarig steroidbehandling, salicylater, immunosuppressiv behandling eller strålbehandling administreras också dessa extra vacciner. Hur kan deras redan nedsatta immunförsvar hantera över 50 vacciner som innehåller flera giftiga ingredienser?

En viktig punkt de traditionella medierna bekvämt glömmer att nämna är en nyligen publicerad artikel som visar att en ökad tillförsel av OPV-doser hos barn i Indien förknippats med ökningar i akut förlamning (AFP), vilken är lika förlamande och dödlig som vild polioförlamning!  Dr Mercola rapporterade i augusti 2012:

”En artikel publicerad tidigare i år i den indiska Journal of Medical Ethics borde ha skapat rubriker runt om i världen. Detta eftersom det uppskattningsvis fanns 47 500 fall av ett polioliknande tillstånd hos indiska barn som fått upprepade doser av oralt poliovaccin under bara 2011.  Incidensen av icke-polioförlamning (AFP) i Indien är nu 12 gånger högre än förväntat och sammanfaller med stora ökningar av OPV-doser som ges till barn i strävan att ’utrota’vild infektion av polio och förlamning.”

I försöket att stoppa spridningen av polio, en sjukdom som enligt Bill Gates redan är nästan utrotad, har han  tillsammans med många av de organisationer han arbetar med, helt legitimt förlamat barn med poliovaccineringarna tänkta att skydda dem. Om Bill Gates och ”humanitära” organisationer verkligen vore bekymrade över dessa barns välfärd, skulle de slutat använda OPV helt efter att ovannämnda rapport publicerades.

Istället är denna typ av legitimt folkmord vad Bill Gates och hans armé av hjälpare kallar Guds verk, medan regeringen, Big Pharma och den medicinska professionen kallar det vård!

Slutsats

Intressant är att OPV stoppades i USA år 2000 eftersom det orsakar vaccinassocierad paralytisk polio. Men hellre än att förstöra dessa livshotande vaccinampuller, liksom många andra avvecklade och farliga vacciner, skeppas de i stället över till utvecklingsländerna för att användas där.

Galet, eller hur? Inte enligt Bill Gates, som säger att om sex år kommer polio att vara utplånat från planeten:

”Vi är på väg att göra något vi aldrig kunnat göra innan för de allra flesta barnen på de mest avlägsna platserna i världen.”

Vad han inte nämnde, var naturligtvis det faktum att dessa vaccinationer orsakar många fall av förlamningar och även dödsfall. Frågan är hur många andra barn som dött efter att ha fått dessa vacciner utan att deras död rapporterats? Kanske herr Gates kan svara på varför han anser att det är nödvändigt att ge barn i Indien fyra doser av ett vaccin som förbjöds i hans eget land, och om han är beredd att vaccinera sina egna barn med samma vaccin?

Läs hela artikeln och se referenserna

Sammanställning: Marina Ahlm

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Polio Vaccination Presentation by Dr. Tenpenny

  ”Learn more about the polio vaccination before subjecting your children to it. Dr. Tenpenny goes through the research and discusses these issues very thoroughly.”

  http://www.youtube.com/watch?v=LR7FRVSb1So

  Vaccine pioneer admits adding cancer-causing virus to Vaccine

  ”In this interview Dr. Maurice Hilleman reveals some astounding revelations. He admits that Merck drug company vaccines (Polio) had been deliberately contaminated with SV40, a cancer-causing monkey virus from 1953 – 63.

  For years, researchers suggested that millions of vials of polio vaccine, contaminated with SV40, infected individuals which caused human tumors, and by 1999, molecular evidence of SV40 infections were showing up in children born after 1982. Some experts now suggest the virus may have remained in the polio vaccine until as late as 1999.

  In 2002, the journal Lancet published compelling evidence that contaminated polio vaccine was responsible for up to half of the 55,000 non-Hodgkin’s lymphoma cases that were occurring each year. And there is the likelihood that there was an importing and spreading of the AIDS virus in the same manner, as revealed in the video.

  Just Who is Dr. Maurice Hilleman?
  Now, for those of you who may think Dr. Hilleman was just another crackpot (he passed away in 2005), think again. He was, and still is, the leading vaccine pioneer in the history of vaccines. He developed more than three dozen vaccines—more than any other scientist in history—and was the developer of Merck’s vaccine program.

  He was a member of the U.S. National Academy of Science, the Institute of Medicine, the American Academy of Arts and Sciences, and the American Philosophical Society, and received a special lifetime achievement award from the World Health Organization.”

  http://www.youtube.com/watch?v=DmPQtizSjvU

  Weaponized Cancer Viruses Exposed! with Dr. Mary’s Monkey Author Ed Haslam

  ”The 1964 murder of a nationally known cancer researcher sets the stage for this gripping exposé of medical professionals enmeshed in covert government operations over the course of three decades. Following a trail of police records, FBI files, cancer statistics, and medical journals, this revealing book presents evidence of a web of medical secret-keeping that began with the handling of evidence in the JFK assassination.

  Did inoculating millions of children with polio vaccines contaminated by monkey viruses trigger an epidemic of cancers?
  Was a desperate effort to develop an anti-cancer vaccine diverted secretly into biological weapons?
  Is there a link between these covert experiments and AIDS?
  And do the answers to these vexing questions connect to the JFK assassination?”

 2. Ingenjören says

  ”Om polio nästan är utrotad, varför är det nödvändigt att ständigt vaccinera indiska barn under de första fem åren av deras liv?”

  Tänk efter… Anledningen är just att man vill utrota polio, om man inte utrotar det helt kommer det spridas som en gräsbrand när man slutar vaccinera, därför måste det utrotas först. Har personen som skrev detta inga som helst begrepp om hur vaccinering och immunitet fungerar?

  • ”Om man slutar vaccinera kommer polio spridas som en gräsbrand” Varför skulle den göra det när den inte ens gjorde det innan vaccinering? Men jag förstår att du inte känner till att polio är uråldrig och att praktiskt taget alla kom i kontakt med viruset utan att drabbas av förlamning, som endast ett fåtal får bestående men av. Jag förstår att du inte heller känner till att anledningarna till att polio blev svårare för visa människor att hantera under vissa tidpunkter, är orsaker som injektioner t ex vaccin och bekämpningsmedel som DDT. Du verkar inte heller förstå att det är förlamningsfall vaccinet är tänkt att hjälpa emot, inte männsikors enfald att prompt föröka utrota ett virus oavsett konsekvenserna.

 3. Frälsning kan tydas som att bli kvitt symbolen för slaveriet – halsringen. Så var det då. Nu behöver vi frälsas från medicinska sanningar som bestäms av penningstarka organisationer. Läkemedlsindustrin är inte intresserad av att bota människor, de vill hålla dem lagom sjuka för att bli livslånga sjukvårdskonsumenter. Vad kan vi göra åt detta?

 4. Helt OTROLIGT att detta får pågå idag i våran värld!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: