Hej SvD, ser att ni skriver om vaccinskandalen igen

Pandemrix oxh narkolepsiOch det är väl bra. Synd att ni dröjde så med att börja bara. Nu har minst 155 barn i Sverige fått narkolepsi därför att farmamaffians lobbyister lyckades med sin utpressning mot okunniga och naiva politiker. Ni journalister kunde däremot lätt  ha informerat er om den största svindeln i medicinhistorien redan vid dess storståtliga sjösättning, garanterad ansvarsfrihet och immunitet mot åtal för vaccintillverkarna klubbad innan kampanjen brakade lös på allvar. 

Text: Hans Berggren   Bild: Svenska Dagbladet

Redan 25 juli 2009 skrev jag till er samt till läkarsällskapet och socialstyrelsen med flera och larmade om detta fullständigt kriminella beslut av USA:s hälsomyndigheter. Den 10 maj 2010 publicerades min artikel Svininfluensa, jäv och miljardvinster i nättidningen sourze. Sven Britton och andra läkare – inte många, ser man tyvärr – ställde sig starkt kritiska redan från början, men saken gällde ju enligt de högt uppsatta tjänstemännen inte längre hälsa utan ”ekonomi” (läs korruption) …

Nu har jag några frågor: 

Finns det några planer på att söka ställa ansvariga politiker och tjänstemän, det vill säga främst Maria Larsson, Anders Tegnell och Johan Carlson, inför rätta för deras totala brist på läkaretik och sunt förnuft, och för deras följsamma  bockande för helt andra intressen än medborgarnas? Det är om vår hälsa de ska värna, inte om några aktieportföljer. Och de kan inte gömma sig bakom sin okunnighet, för jag antar att åtminstone två av de tre är läkare, eller?

Tänker ni driva den här frågan vidare eller låta den självdö?

Barn som somnar precis när som helst gör kanske inte så mycket väsen av sig, och höga vederbörande blir säkert uppbragta om ni skulle yrka på något så radikalt som att pröva deras agerande i domstol. För att inte tala om hur nervösa deras uppdragsgivare skulle bli.

Är det proffsigare journalistik att prata i efterhand om vad som gjordes fel än att stämma i bäcken och slå larm när man ser de första tecknen på vad som är i görningen: en blåsning av astronomiska proportioner och ett ohyggligt experiment med hela folk som ovetande försökskaniner?

Där har ni missat grovt.

Men katastrofer som undviks är ju inga större nyheter att orda om. Är det så det är i median? Looking at the bottom line?

Ser fram mot ert svar,

Med vänlig hälsning

Hans Berggren


Relaterat:
SvD: Vaccindrabbade kan få ersättning

SvD: Flera unga betalar nu vaccinets pris

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Media går alltid maktens ärenden, fakta mörkas och förtigs. Alla låter sig köpas ! Media vågar aldrig granska makten och ställa de rätta frågorna, de (reportrna) kan ju mista sitt jobb, det är obekvämt.

 2. En hel del varningar censurerades. Åtminstone nätversionen av SvD raderare inlägg om vaccin risker på löpande band. De inlägg som var almänna godtogs oftast och de som var specifika försvann ofta spårlöst. Åtminstone av mina inlägg till SvDs online kommentarer av vaccin artiklar. På den tiden visste de flesta vaccin motståndare inte hur farligt squaline var. De flesta av oss som varnade trodde at det skulle vara långt farligare än det visade sig vara. Dr Joseph Mercola at Mercola.com och Dr. Russell Blaylock varnade om och om igen i formuleringar som naturligtvis sällan eller aldrig nådde värdspressen:

  Citat:
  This is a warning about the previous H1N1 vaccinations sent out by dr. Russell Blaylock from the now defunct web site theflucase.com: Subject: This is a health alert from MD Dr. Russell Blaylock concerning swine flu published in http://www.theflucase.com No one should take the swine flu vaccine–it is one of the most dangerous vaccines ever devised. It contains an immune adjuvant called Squalene (MF-59) which has been shown to cause severe autoimmune disorders such as MS, rheumatoid arthritis and Lupus. This is the vaccine adjuvant that is strongly linked to the Gulf War syndrome, which killed over 10,000 soldiers and caused a 200% increase in the fatal disease ALS (Lou Gehrig disease). This virus H1N1 kills by causing a ”cytokine storm”, which means that it cause the body’s immune system to overreact and that is why it is killing young people and is a mild disease in the elderly. (The elderly have weakened immune systems.) This vaccine is a very powerful immune stimulator and carries the real possibility of making the lethality of the virus much greater. One’s best protection is vitamin D3. One should take 5000 IU a day now and when the disease begins to spread increase the dose to 15,000 IU a day. Vitamin D3 modulates the immune reaction, reducing the chance of an overreaction and stimulates the body to produce what are called antimicrobial peptides, which are powerful killers of viruses that does not involve immunity. This is dose related, which means the higher the dose of vitamin D3 the better the protection. Fish oils (the best is Carlson’s Norwegian lemon flavored fish oil) also reduce immune overreaction. One teaspoon a day should be sufficient. For severe symptoms, one teaspoon twice a day. Antioxidants of various kinds also help–this includes, quercetin, curcumin, grapeseed extract, vitamin C and natural vitamin E. A good multivitamin/mineral such as Extend Core (http://www.vrp.com/) is also essential. Feel free to spread this around. People need to know how to protect themselves.
  End of quote.

 3. Det jag inte kan förstå är att media bara skriver om att detta vaccin orsakade narkolepsi!

  Så ser inte verkligheten ut! Det är många som drabbats av andra bestående neurologiska samt immunologiska reaktioner!
  Jag kan förstå att myndigheterna vill mörka detta till varje pris,men media,hallå vart är ni!!!?

  Det är mycket viktigt att sanningen kommer fram över hur efterföljderna blev för så många inför hanteringen av när nästa pandemihot knackar på dörren!

  Som det ser ut idag så har jag fullkomligt tappat förtroendet för hur hela denna pandemrixskandal har hanterats,i allt från hur sjukvården har hanterat de biverkningsdrabbades, de ansvariga myndigheterna, samt medias bevakning av det hela!
  När ska hela sanningen komma fram,när ska alla andra svårt drabbade få upprättelse!?
  http://liveteftersprutan.blogspot.se/search/label/fler%20%C3%A4n%20jag

 4. Looking at the bottom line?

  +1

 5. Stephan says

  Nu ger du dig på fel tidning… SVD och deras vetenskapsreporter Inger Atterstam, all heder åt henne, var redan från början kritisk till hela industrin och rapporteringen runt svininfluensan. Ungefär lika tidigt som du…

  • DN är en bättre måltavla. Problemet med SvD är att Inger går ett litet steg när sanningen tar så mycket längre steg. Helt i otakt. Hon delar t ex synen på Andrew Wakefield som fuskare, åtminstone då jag talat med henne, trots att han bevisligen är oskyldig. Men det är aldrig för sent att ändra sig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: