Eksem över hela kroppen efter vaccinering

Föräldrarna bad att Annie, 7, skulle testas för äggallergi inför vaccineringen med Pandemrix, men fick nobben av sjukhuset. Efter sprutan fick hon eksem över hela kroppen. Hon var som ett öppet sår. Nu får hon cellgifter för att läka, säger mamma Anna Bodahl. Detta skriver Aftonbladet i artikeln ”Annie, 7, tvingas ta cellgifter efter vaccinet

”Efter sprutan började Annie få eksem och andnöd. Eksemet blossade upp över hela kroppen och i ansiktet. Hon var som ett öppet sår. Lakanen var blodiga eftersom hon kliade sönder sig. Annie hade en ständig inflammation i kroppen, fick mycket cortison och antibiotika. Ett tag åt hon bara kött och potatis, men inget hjälpte. Flera gånger låg hon inlagd på sjukhuset. Läkaren frågade om vi provat att binda hennes händer?. Då fick vi nog.”

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Ja så här jobbar och agerar svensk sjukvård. Vaccinerar först – tänker sedan. Ljuger föräldrarna rakt upp i ansiktet och säger, ingen fara går bra att vaccinera. När föräldrarna sedan inte vill är ett test för dyrt, m a o bättre att riskera flickans hälsa och liv…(och kommande svindyra behandlingar på lasarettet).

  Arma flicka. Först pumpar de henne full med mycket skadliga gifter från vaccinet som hon blir i det närmaste dödssjuk av. I nästa steg trycker de i henne massor av Cortison och antibiotika som förgiftar och fördärvar hennes hälsa ytterligare (trodde de verkligen ens själva på det behandlingssättet??). Sen som grädde på moset trycker de i flickan CELLGIFTER…

  Inte den minsta lilla tanke på att flickan KANSKE behöver avgiftas och tillföras näring…
  Om nu sjukvården inte har några verktyg för sådant (vilket är mycket troligt att de inte heller har), varför skickar de inte patienterna vidare till andra som har de kunskaperna? Förslagsvis någon homeopat, örtmedicinare eller dylikt som skulle kunna hjälpa den stackars lilla sjuka flickan att bli genuint frisk utan en massa farliga kemikalier (som sjukvården kallar för mediciner…).

  Det ”bästa av allt” var nog ändå läkarens egna ord till föräldern ”Har du provat att binda flickans fötter?” Det säger det mesta om den läkarens attityder och synsätt på människor… Ordet empati för patienten existerar överhuvudtaget inte. Man blir nästan mållös, men med tanke på hur mycket man läser och har sett blir man det ändå inte…
  Hade läkaren själv gillat att ligga där med eksem över hela kroppen och fastbunden till händer och fötter månntro?

  I slutet av artikeln kan man sedan läsa att de inte ens tycker att de gjort något fel!
  Detta är alltså rena rutinåtgärder och helt i sin ordning.
  Bra då har jag fått ytterligare bekräftelse på vad jag redan tidigare hela tiden trott (och (innerst inne) hela tiden vetat…).
  Skolmedicin NEJ TACK – Holistisk Alternativmedicin JA TACK!

  Svensk sjukvård är sjuk, riktigt SJUK…
  Det är hög tid att montera ned den (förutom akutsjukvården som dock ofta fyller viktiga funktioner), både för människornas bästa och väl samt för samhällsekonomin som håller på att knäckas totalt. Man ska sedan inte heller glömma bort att all farmakologi m.m. även på sikt tar död på alla våra ekosystem genom sin förgiftning av hav, land och luft. Bara det borde göra att det ringer varningsklockor, men inte. Då tjänas det ju inga pengar – och den ekonomiska vinsten i allt inom skolmedicinen är ju PRIO ETT!

  Det är som jag en gång läste i en kommentar på Newsvoice: I framtidens historieböcker kommer man kunna läsa att skolmedicinen var den största skandalen och fiaskot inom medicinsk historia!

  • Håller med dig i allting vad du skriver. Väldigt bra skrivet dessutom.
   Jag vet en produkt som verkligen fungerar bra mot vacciner och klarar de flesta sjukdomar i världen.
   Kolla på http://www.framsteget.net/wp-content/uploads/mms/MMS-faktabok.pdf

   Och kolla på hemliga information om vad regeringar och militärer samt säkerligen också läkemedelindustrin håller på att planera för den svenska befolkningen. Titta noga på befolkningsmängden år 2014 och sedan på år 2025. I alla västliga länder och Japan samt Australien blir det massmord. Kolla alltså andra länder också. Man undrar vad de har för agenda?

   http://www.deagel.com/country/Sweden_c0192.aspx

 2. Snacka om att släcka eld med bensin!
  Först vaccin, sen kortison och antibiotika, och en diet på kött och potatis? Och sen CELLGIFTER!?!?

  Det är en lista på de värsta sakerna man kan göra för sin hälsa!

  Försöker de döda den stackars flickan, eller?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: