26 barn döda efter kombivaccin – WHO påstår att vaccinet är säkert

Enligt rapporter har minst 26 barn dött och många fler skadats allvarligt efter att de fått fem-i-ett-vaccinet Quinvaxem. Tidningar har rapporterat att alla offer drabbats av negativa reaktioner inklusive feber, kräkningar och uppkomsten av blåmärken över hela kroppen. Quinvaxem, som erbjuds av UNICEF utan kostnad för mottagarna, är ett testvaccin på utvärdering i utvecklingsländer. För närvarande ges det till barn så små som åtta veckor. Detta femvalenta vaccin sägs skydda spädbarn och små barn mot difteri, stelkramp, kikhosta, hepatit B och Hib (Haemophilus influenzae typ b). Detta skriver Christina England i sin artikel ”WHO Reluctant to Suspend Vaccine After 26 Children Die in the Developing World”.

Sammanställning: Erik Svensson

Enligt rapporter har de lokala myndigheterna förbjudit vidare testning av vaccinet. Hälsoministeriet hävdar trots detta att det inte finns några problem med vaccinets kvalitet, distribution eller administrering. Även om dödsfall rapporterats från Vietnam, Sri Lanka, Pakistan, Bhutan och Indien, så har Världshälsoorganisationen (WHO) stått bakom säkerheten av Quinvaxem och påstår att alla deras studier av vaccinet visat att det är säkert.

Återigen, här är ett exempel på barn som dör och många andra som lider av fruktansvärda biverkningar från ett vaccin som testas på utsatta barn i utvecklingsländer. Är det inte dags att WHO slutar låtsas att de är i branschen för att skydda barn, och erkänner det faktum att de i stället är en del av ett världsomfattande steriliseringsprogram? För mer info om detta, läs Rebecca Carleys Inoculations: The True Weapons of Mass Destructions Causing VIDS (Vaccine-Induced Diseases) (An Epidemic of Genocide)Carley såg alla dessa grymheter före många andra och har sedan dess desperat försökt att varna allmänheten.

Det är också mycket möjligt att många av dessa barn drabbats av en autoimmun reaktion efter att ha vaccinerats med Quinvaxem. Kawasakis sjukdom är en autoimmun sjukdom som kan inträffa efter en vaccination. Faktum är att vetenskapsmän som studerat sjukdomen på djupet säger att det finns starka bevis för att sjukdomen utlöses av ett virus eller ett vaccin. Barn som lider av Kawasakis sjukdom lider av symtom som liknar dem som barnen drabbades av efter att ha blivit vaccinerade med Quinvaxem. Sjukdomen kan göra att barn får följande symtom:

 • röda, blodsprängda ögon orsakade av konjunktivit, men utan var
 • flammiga, röda utslag främst på bålen eller på könsorganen
 • röda, torra eller spruckna läppar
 • en röd, inflammerad tunga med runda vita fläckar som ser ut som en jordgubbe, ofta med en röd öm hals
 • stora svullna lymfkörtlar på vardera sidan av halsen
 • svullna händer och fötter som blir röda och hårda, ofta med fjällande hud på fingertoppar och tår två till tre veckor efter det att sjukdomen har startat
 • ont i halsen
 • hosta
 • öm buk
 • kräkningar
 • diarré
 • värkande eller svullna leder

Barnen riskerar även att dö av hjärtsvikt eller hjärtinfarkt. Kawasakis sjukdom sägs vara den vanligaste orsaken till förvärvad hjärtsjukdom hos barn i Storbritannien och USA.

En av de mest minnesvärda påminnelser om att Kawasaki kan uppstå efter vaccinationer är skriven av Lisa Blakemore-Brown i ett genmäle till den finska studien om säkerheten av mpr-vaccin i British Medical Journal 2001. Hon skrev:

”Om en grupp människor kollapsar efter att ha ätit, säg bergtunga, i en viss restaurang skulle det vara löjligt om de ansvariga bara viftade bort problemet och sade att miljontals människor äter bergtunga varje dag utan problem. Hälso- och säkerhetsansvariga skulle istället gå rakt på sak i frågan och titta på fisken i restaurangen, titta på individer och testa resultaten i labbet.

Hundratals föräldrar har sett sina barn reagera på vaccinet med efterföljande förlust av kommunikationsförmåga, nedsatt motorik och tarmproblem. Är det inte dessa fall regeringen bör titta på för att få svar?

Förekomsten av denna väv av autism är odiskutabel. Detta är inte relaterat till ökat erkännande av autism och många fall är ovanliga och förbryllande även för utbildad vårdpersonal. I ett av mina fall av en mycket uppenbar och obestridlig reaktion på kikhostevaccinet, befanns barnet ha drabbats av Kawasakis sjukdom, det vill säga att hennes eget immunsystem angriper sig självt. Hon beskrivs ha Aspergers. Det finns ingen autism i familjen, men barnet hade allergier innan vaccinet. Det är den vetenskapliga granskningen av fall som detta som gör att vi slutligen kan införa åtgärder för att lugna allmänheten.”

Uttalandet kan fungera som ett bra råd till organisationer som UNICEF, vilka erbjuder vaccin till utsatta barn som om det vore godis.

Många har försökt att misskreditera dr Carleys och ms Blakemore-Browns arbeten. Båda är duktiga, begåvade experter som delar liknande oro på motsatta sidor av världen och tillsammans med hundratals andra professionella säger exakt samma saker. Många av dem har under de senaste åren blivit måltavlor för brutala hatkampanjer, innan de fått sina karriärer saboterade.

Det har blivit självklart för WHO och UNICEF att erbjuda gratis testvacciner och annorstädes förbjudna vacciner till de fattiga och utsatta befolkningarna i utvecklingsländerna. Dessa barn är också mycket värdefulla. De är inte labbråttor eller marsvin som ska testas på fritiden. De är som alla andra barn, de har bröder, systrar, mödrar, fäder, fastrar, farbröder och farföräldrar som älskar dem innerligt. Deras oskyldiga föräldrar tror på propagandan som matas till dem av UNICEF och dess gelikar. De tror att dessa vacciner är säkra och kommer att skydda deras dyrbara barn. Istället dör deras barn efter att de ges prekvalificerade vacciner.

Är det inte dags att titta på de verkliga frågorna kring vaccination och sluta testa oskyldiga och sårbara samhällen med prekvalificerade vacciner som är otjänliga för något ändamål?

Sammanställning: Erik Svensson

Lär mer:

Massive Brazilian Vaccination Raises Suspicions of Covert Sterilization Program

UNICEF Nigerian Polio Vaccine Contaminated with Sterilizing Agents Scientist Finds

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. ”Man beräknar rädda 350 liv från Hib-sjukdom, medan 3,125 barn kommer dö av biverkningar från vaccinet.” Kan det räknas som att nyttan överstiger risken… http://www.omsj.org/reports/Puliyel%202013.pdf

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: