19-åriga Astrid sitter i rullstol efter hpv-vaccinationen

Astrid Thorsen efter vaccinationAstrid Bækgaard Thorsen var elitedanser, trænede 21 timer om ugen og rejste verden rundt til konkurrencer. En udadvendt og livsglad pige – lige indtil 2009, hvor hun som 15-årig fik sin første vaccination mod HPV.

Foto: TV 2

 – Jeg fik jeg nogle voldsomme anfald af hovedpine, blev svimmel og var træt hele tiden, fortæller Astrid Bækgaard Thorsen, der i dag er 19 år, til tv2.dk.

Fire uger efter den sidste vaccination i september 2009 går det for alvor ned ad bakke med Astrids helbred. Hun er på det tidspunkt 15 år gammel og går på efterskole.

– Mine smerter og hovedpine fortsatte og tog til i styrke. Efter et år blev hovedpinen kronisk. Jeg kæmpede mig igennem 9. klasse, men efter et år i gymnasiet måtte jeg give op. Smerterne blev for voldsomme, fortæller Astrid Bækgaard Thorsen.

Läs hela artikeln i danska tv2.

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: