Canal 2nd Opinion gör nyhetsinslag med Linda Karlström om vaccinbiverkningar

Skärmklipp Linda Karlström 2nd opLinda Karlström beskriver förfarandet och svårigheterna med att få en biverkning rapporterad efter en vaccination. Nyligen gick Läkemedelsförsäkringen ut och meddelade att en del som fått sin vaccinskada (narkolepsi) godkänd efter Pandemrix-vaccination nekas ersättning. Motiveringen är att om sjukdomen inte dokumenterats inom åtta månader efter vaccinationen, kan man inte med tillräckligt stor sannolikhet säga att sjukdomen orsakats av vaccinet.

Gå till Canal 2nd Opinion för att läsa hela nyheten och titta på inslaget.

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Vi vänder blad och går vidare. Så resonerade de familjemedlemmar som jag talat med om att deras barn blivit skadat av Gardasil. Flickan satt i rullstol ett halvår och missade avsevärd tid i skolan. På min fråga om de anmält skadan blev svaret nekande- hon var bra nu och allt gick bra till slut. På min fråga om de visste om hennes läkare anmält denna allvarliga biverkan så visste man inte men trodde det.

    Att vacciner kan vara skadliga har man aldrig hört. Man har bara haft otur.Jag är rädd att många resonerar på detta sätt. Man vill inte bråka.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: