Finsk radio intervjuar läkaren och vaccinkritikern dr Suzanne Humphries

Suzanne Humphries i radio RockDen amerikanska njurläkaren och författaren Suzanne Humphries har varit på en veckas visit i Finland. Under denna tid gav hon två föreläsningar i Tammerfors (23.11.2013) och två föreläsningar i Helsingfors (24.11.2013). Linda Karlström var på plats i Tammerfors för att lyssna på denna mycket välinformerade läkare. 

Text: Linda Karlström   Bild: Faksimil från RadioRock

Föreläsningarna började med att dr Humphries lät publiken ställa frågor, så att hon sedan kunde sålla lite i sitt enorma informationsflöde. Humphries var mycket duktig på att presentera fakta, hon talade tydligt och på en nivå som alla kunde förstå. Därför var det lite synd att hälften av den redan korta föreläsningstiden skulle gå åt till tolkning. De flesta finländare borde förstå så pass mycket engelska att ordagrann tolkning, mening för mening, inte är nödvändig. Men tolken var otroligt skicklig och snabb, det ska hon ha beröm för.

Humphries betonade att inga vacciner har genomgått några placebokontrollerade randomiserade dubbelblindstudier, och att man heller inte känner till de långsiktiga effekterna av vaccin eftersom de studier som görs vanligtvis avslutas efter en vecka eller två. Hon pratade också en hel del om hpv-vaccinet, eftersom det är aktuellt just nu i Finland. Hon berättade också om vilka de egentliga orsakerna är till att polio verkar ha försvunnit.

Många köpte boken som Humphries nyligen gett ut, Dissolving Illusions – Disease, Vaccines, and the Forgotten History. Boken beskriver bland annat ingående hur det verkligen gick till när smittkopps- och polioepidemierna härjade, och vilken effekt vaccinationerna hade. I boken hittas också många diagram över dödsfallen i olika sjukdomar. Det står tämligen klart att vaccinerna inte haft någon effekt på minskningen i antal dödsfall.

Den finska radiokanalen RadioRock var klok nog att ta tillfället i akt och intervjua Humphries. Ni kan höra henne prata om bland annat polio och dess förmodade försvinnande ”tack vare” vaccin, samt om hpv-vaccinet och hur politiker och läkare styrs av läkemedelsindustrin.

Hör och se Suzanne Humphries här.

 

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. JAG VAR DÄR!
  Jag lyssnade på dr Suzanne Humphfries i Helsingfors. Jag flög från Göteborg på lördagen och var på föreläsningen på söndag morgon. Hon höll en förmiddagsföreläsning för medicinsk personal och en eftermiddagsföreläsning för allmänheten, med en timmas paus emellan. På eftermiddagen var det många småbarnsmammor i salen med och utan medföljande barn, som hade många frågor, som föreläsaren svarade inkännande på.

  Jag deltog både på förmiddagen och på eftermiddagen. När föreläsningarna var slut kl. 16.30, insåg jag att jag inte druckit en droppe vatten på hela dagen och inte ätit sedan 06.30 på morgonen.
  Det gick bra eftersom föreläsaren var så fascinerande att lyssna på och jag hade ätit en fettrik frukost utan kolhydrater på hotellet.
  Jag var nog den enda icke finsktalande på föreläsningarna och jag missade den information som gavs före mellan och efter föreläsningarna eftersom de bara gavs på finska.
  Jag är väldigt glad att jag tog mig före att fara till Helsingfors och lyssna på en sådan lärd och klok doktor.
  Det var läsningen av hennes bok Dissolving Illusions som triggade mig. Jag kan rekommendera den. Den borrar djupt i vaccinmytens svarta historia.

  Jag hoppas att Marina och Linda vidarebefordrar ev information som följer på föreläsningen. Det gavs en del länktips och jag anade mer än hörde att det skulle läggas upp på någon sajt.

  Så funderar jag på…..
  Varför salen inte var proppfull vid en sådan viktig föreläsning, men det kanske uppvägdes av att de som var där var mycket engagerade? Varför så få män? Man kunde räkna dem på handens fingrar på förmiddagen. Så undrar jag hur många läkare som var där?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: