Vad du önskade att du kände till innan du tog svininfluensavaccinet

Dr Roby Mitchell vaccinDr Roby Mitchell rådde en grupp sjuksköterskor att ta svininfluensavaccinet tills han läste tillhörande bipacksedel.

Svensk översättning: Anna Jönsson

”På bipacksedeln stod det att barn mellan fyra och nio år skulle ha två sprutor, och med den långa listan av biverkningar, där somliga var neurologiska, måste man fråga sig om man verkligen vill att ens fyra- eller nioåring ska genomgå detta två gånger och sen dessutom ta det vanliga säsongsinfluensavaccinet”.

”I bipacksedeln står att man inte kan utvärdera säkerheten kring vaccinet utifrån studier utav andra liknande vaccin, men i bipacksedeln som vi ska lita till står ändå uppradat alla de biverkningar man kan få utav det vanliga säsongsinfluensavaccinet eftersom svininfluensavaccinet är otestat”, säger Roby Mitchell i inslaget.

Vidare förklarar Mitchell att Guillain Barrés syndrom också står med som en potentiell biverkning. Guillain Barrés syndrom är en potentiellt dödlig nervsjukdom med förlamningssymtom. Man har också lagt till en adjuvans, MF 59, som ska göra vaccinet mer potent och stimulera immunförsvaret. Men MF 59 är väldigt lik en molekyl som normalt finns i nervvävnaden och som kallas skvalen. När man injicerar MF 59 och immunförsvaret sedan börjar reagera på det främmande ämnet så kan det även börja attackera det kroppsegna skvalenet, vilket leder till immunsjukdom . ”Jag är säker på att det är så som Guillian Barré uppstår”, säger Mitchell. Det finns en lång lista på biverkningar som påverkar just nervsystemet:

  • Huvudvärk
  • Yrsel
  • Domningar
  • Förvirring
  • Guillain Barrés Syndrom
  • Myelitis (inflammation i ryggmärgen)
  • Neuropati (skador på nerver)
  • Bell’s Palsy (ansiktsförlamning)
  • med flera

”I bipacksedeln står även att det inte finns någon data om hur svininfluensavaccinet verkar tillsammans med andra vaccin. Trots det så gick de amerikanska myndigheterna ut och sa att man även skulle ta säsongsinfluensavaccinet. Värre än så var att de gick ut och sa att de som borde ta svininfluensavaccinet var gravida kvinnor, medan det på bipacksedeln stod att man inte visste om vaccinet kunde ge fosterskador när det gavs till gravida eller om det kunde påverka fortplantningsförmågan. Människor används som försökskaniner”, utbrister Roby Mitchell.

I inslaget får man bland annat se Dr Ashley i en sändning som uppmanar folket att ”kavla upp ärmen” medan hon själv får en injektion. Dr Ashley berättar hur det nu i vissa stater blivit obligatoriskt för vårdpersonal att ta influensasprutan, både säsongsinfluensavaccinet och svininfluensavaccinet. ”Det är mycket viktigt att sjukvårdspersonalen vaccinerar sig, för traditionellt så är det bara 40 procent som vaccinerar sig, och vi är ju levande smittspridare och man vill ju inte att läkaren, att hon eller han ska bli smittad, så det är väldigt viktigt för vårdpersonal att vaccinera sig och vi bör sträva efter att tillmötesgå detta till 100 procent” hör vi Dr Ashley betryggande säga.

”Vaccinet innehåller 25 mikrogram kvicksilver (Thimerosal). Vi säger åt gravida att undvika fisk. Varför? Jo, för att kvicksilver är toxiskt för immunförsvaret, toxiskt för hjärtat och toxiskt för allt liv. När man exponerar människor för kvicksilver så får de problem!” säger Mitchell.

(Kvicksilver är också ett känt nervgift, vaccin.me:s anmärkning. Se här hur kvicksilver bryter ner nervvävnad, film från the University of Calgary.)

”Skulle du ta det här vaccinet” frågar programledaren. ”Nej, det skulle jag inte”, säger dr Mitchell med eftertryck.

På sista raden i bipacksedeln står det anmärkningsvärt nog ”Detta medel fungerar inte och har inte visat sig kunna förhindra viral influensa,” avslutar dr Mitchell.

Översättning: Anna Jönsson

Läs mer:

Amalgamskadefondens insamlingsbrev 2009

Vactruth

Dr Tenpenny

The FluCase

FluScam

Dr Carley

BrainGuardmd

Mercola

GreenMedinfo

RusselBlaylockmd

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Vilket vaccin är det som avses, vad heter det?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: