Linda Karlström föreläser 6 maj i Jakobstad, Finland

Linda Karlström om vaccinI höstas föreläste jag i min hemstad Jakobstad, och Kruska butik & café var då fullsatt på både höjden och bredden. För alla de som inte rymdes med den gången, för alla som inte kunde komma och för alla som nyligen börjat intressera sig för den livsviktiga frågan om vaccinationer ordnas nu ett nytt tillfälle i Kruskas nya hemvist på Storgatan:

 

 • Vad: Frisk utan vaccin
 • Vem: Linda Karlström, fyrabarnsmor född i Jakobstad
 • Var: Kruska butik & café, Storgatan 15, Jakobstad, Österbotten
 • När: tisdagen den 6 maj klockan 18-21
 • Avgift: 10 euro
 • Kaffe med dopp: Ingår i avgiften
 • Anmälan: Görs på förhand till ingemo@hotmail.com eller på telefon 06-7210721
 • Arrangör: Kruska butik & café
 • OBS! Det finns möjlighet att köpa vaccinlitteratur mot kontant betalning

Som vanligt önskar jag att Du tar med dig en vän eller släkting som ännu inte tagit del av den viktiga informationen som jag hjälper till att sprida. Jag vill också uppmuntra Dig att ta med Din respektive eftersom det underlättar betydligt om föräldrarna är överens i vaccinfrågan. Jag stannar kvar för att svara på frågor (som tenderar att vara många …) tills alla känner sig nöjda. Publiken får gärna vara kritisk! Det viktiga är att våga prata om riskerna så att de livsviktiga besluten fattas på ett medvetet sätt.

Hjärtligt välkomna!

Text: Linda Karlström

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. mikaela.svendsen@hotmail.se says

  Jisses.. Nu blir jag snart tokig.. Jag har letat och letat och letat nu.. Jag vet att jag har läst här på vaccin.me, eller så är det i boken ’vaccinationer risker och skador’, att man bör undvika att träffa någon som är precis nyvaccinerad för att vaccinet innehåller virus och kan orsaka smitta? Och om jag inte har läst tokfel så är det något som även vaccintillverkarna säger? Alltså… Min fråga är nu om någon av er, LindaKarlström till exempel skulle vilja hjälpa mig att hitta den källan? Vill så gärna leta rätt på var detta står någonstans?

  • Du kan titta på detta youtubeklippet samt följa länkarna under så hittar du en hel del 🙂

   • Mikaela says

    Åh :/ jag kan inte öppna klippet, och ser heller inga länkar? Är jag helt fel ute eller är det min ipad som inte kan visa dom? Förlåt om jag är väldans omständig nu 🙁

   • Mikaela says

    Jo! Nu kunde kag öppna klippet 😀 tack snälla för att ni tar er tid att faktiskt svarar!

 2. Hej! När har du någon ny föreläsning i Finland? Typ i Vasa trakten? E verkligen intresserad att höra och få bekräftelse på det man själv också anser är rätt! Jag har blivit illa behandlad pg a att jag reagerade starkt på Twinrix vaccinet, fick en spruta, men blev avrådd från att ta fler pg a kraftiga reaktioner. Eftersom jag i mina studier anses behöva detta vaccin,ansåg ansvarig lärare att det är ingen ide att jag fortsätter min utbildning…men där trodde hon nog fel kan jag säja!

  • Linda Karlström says

   Hej Pia!

   Jag kan gladeligen meddela att Finland i höst får den stora äran att besökas av njurläkaren Suzanne Humphries, som kommer att föreläsa i bland annat Vasa! Datum är 1 september. Hoppas du kan komma och ta med dig en hel drös vänner! Här finns mera info:
   http://www.suzannesuomessa.fi/
   Underbart att höra att du stod på dig och vaktade din egna rättigheter trots att du skadats av vaccin och blivit orättvist behandlad!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: