Kvinna i USA som dog av mässling var redan vaccinerad mot mässling – Vaccinlobbyn vände på ”storyn”


Mike Adams 2013 - Foto: InfoWars

Bara två dagar efter att vaccinpropagandisterna gick upp i högvarv sedan en kvinna dött av mässlingen i Washington avslöjade brittiska Daily Mail att hon redan var vaccinerad mot mässlingen. Vaccinet fungerade inte, med andra ord. Det skriver Mike Adams från Natural News, en sajt som utvecklats till en amerikansk högborg i kriget mot övertron på vacciner.

Text: Torbjörn Sassersson för Vaccin.me

Mike Adams påpekar att kvinnan hade ett försvagat immunförsvar på grund av en rad andra FDA-godkända mediciner (tex vacciner) att hon inte ens kunde klara av mässlingen. Konventionell medicin dödade denna kvinna, blir hans slutsats, precis som konventionell medicin och vård dödar 783 000 amerikaner varje år genom biverkningar och vårdmisstag.

Daily Mail rapporterar:

”Dr. Jeanette Stehr-Green, the Clallam County health officer, told KOMO-TV the woman had been vaccinated as a child, but because she had other health problems and was taking medications that interfered with her response to an infection ’she was not protected.'”

Kvinnans immunförsvar var alltså redan skadat, men det hindrade inte pro-vaccinlobbyn att vrida till historien till något annat, genom att undvika att berätta att kvinnan redan var vaccinerad och att hon skadats av ”mediciner”, skriver Mike Adams.

I Europa har skett liknande lobbyförsök att skrämma människor till alla vaccinsprutor som finns. Enligt uppgifter var den omtalade tyska flickan som var ovaccinerad och som dog av mässling redan svårt hjärtsjuk och intog tunga mediciner med biverkningar.

Mike Adams gör iakttagelsen att pro vaccinlobbyn alltid beskyller de som inte tar Big Pharmas så kallade ”läkemedel” trots att dessa personer ofta utvecklat starka immunförsvar genom naturliga metoder – som intag av näringsrik kost inom ramen för en naturlig livsstil.

Adams skriver att kvinnan till råga på allt blev smittad av mässlingen på ett sjukhus. Hon var inlagd på ett sjukhus i Clallam County. Kvinnan insjuknade och medicinerades. Hennes immunförsvar försvagades. Det uppgav Washington State Department of Health talesman Donn Moyer.

Slutklämmen i artikeln är stark.

”So let me get this straight: This woman is victimized by the medical establishment, infected in a hospital, immunocompromised by Big Pharma’s toxic medications, given a false sense of protection from a failed measles vaccine, but somehow her death is exploited by the vaccine industry to push for even more vaccines”.

Mike Adams anser att det är vaccinförespråkarna som måste ställas till svars för de patienter som dödats, för krampanfallen och för hjärnskadorna som autism orsakade av vacciner.

Läs hela Mike Adams artikel

Text: Torbjörn Sassersson för Vaccin.me

Relaterat

CDC scientist confesses to taking part in vaccine-autism research fraud to cover up the truth.

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Hej Linda! Jag vill bara säga att jag hoppas att allt går bra för dig. Vet inte om du har fött än eller hur långt ni har kommit i graviditeten men jag hoppas att ni mår toppen. Gud välsigne er

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: