Freedom Europe – sajten som demonstrerar mot vaccintvång och bjuder in dig att delta!

Det har väl knappast undgått någon att vaccinhetsen trappas upp runtomkring oss. Jakten på vaccinkritikerna har eskalerat märkbart under det senaste året. Förra sommaren skrev jag en sammanfattande artikel om gammelmedias och politikernas systematiska smutskastning av vaccinkritiker här i Finland, och under året som har hunnit gå sedan dess har minsann tvångsvaccination av finsk vårdpersonal klubbats igenom. Nu är det Italien som har drabbats av vanvett och inför obligatorisk vaccination med hela tolv vacciner till alla barn. Det är dags för oss alla att sätta stopp för vansinnet!

Text: Linda Karlström     Foto: freedomeurope.net

NHF Sweden, en hälsofrihetsorganisation, har tillsammans med föreningen 2000-Talets Vetenskap öppnat en ny sajt: Freedom Europe! Grattis! Det känns så oerhört hoppfullt och glädjande att se en ny vaccinsajt födas, må vi alla försäkra oss om att den inte ska behöva leva länge;) Sajtens syfte är nämligen att ena folket i en demonstration mot tvångsvaccination. Det är få som känner till att många av Europas länder tillämpar tvångsvaccination, trots att det strider mot en hel rad lagar och konventioner. Våra myndigheter begår brott mitt framför ögonen på oss hela tiden, och vi bara låter det ske. Senast den 8 augusti kommer Italien att officiellt fatta det sista beslutet som kommer att tvinga alla barn att ta emot 12 vacciner för att få gå i dagis och skola. Föräldrar som inte blint lyder bestraffas med böter på 7 500 euro per barn och år, och riskerar dessutom att förlora vårdnaden om sina barn.

Ja, ni läste rätt. Kan ni fatta? Italien! Vi pratar inte Turkmenistan eller Nordkorea. Vi pratar ett EU-land, som dessutom tjänar som det ledande landet i Global Health Security Agenda. Det betyder att Italien är ett föregångsland, som andra EU-länder förväntas efterlikna i hälso- och vaccinfrågor. Förstår ni nu vad som håller på att hända? Bästa vänner, det är inte roligt längre. Europa håller på att förvandlas till en diktatur, och tvångsvaccinationen står i farstun. Både Sverige och Finland motionerar om tvångsvaccination av barn, och i skymundan görs små lagändringar som ska göra det lättare att introducera tvångsvaccination. Under alla dessa år som jag har engagerat mig i vaccinfrågan, har folk oroligt frågat mig om jag tror att det blir obligatorisk vaccination här i Finland och Sverige. Och jag har svarat: ”Nej det gör jag inte, det kan inte gå så långt.” Och jag står fast vid mina ord, men tro mig – vi kan inte bara sitta och vänta och hoppas på det bästa. Vi måste agera, och det nu! För annars kommer sannerligen mardrömmen att bli verklighet.

För att visa världen att vi står enade, att vi värnar om de mänskliga rättigheterna och våra egna barn, vill nu Freedom Europe uppmana alla att byta sin profilbild i sociala media till två händer som bryter sig loss från ett rep. Man kan också sätta bilden på sin hemsida eller på annat synligt ställe. Det här är en demonstration som varar längre än bara en dag eller en kväll. När politiker och andra makthavare ser att folket tar ställning och enar sig mot vaccintyranniet, då kan inte detta fortgå. Fårskocken låter sig inte vallas mot stupet längre!

European Forum for Vaccine Vigilance (EFVV) har startat en utmärkt namninsamling för att stoppa medicinsk tvångsbehandling av barn i Europa. Petitionen är mycket professionellt utformad, och innehåller utdrag ur en mängd olika stadgar och konventioner som är gällande i Europa. Dessa utdrag visar på ett solklart sätt att tvångsvaccination är fullständigt olagligt.

Bryssel har lovat att ta upp frågan om tvångsvaccination om de får en miljon underskrifter från minst sju EU-länder. En miljon, hörni! Det kan för sjutton gubbar inte vara så svårt att samla ihop en  miljon namn då vi har hela EU som område! Detta är nämligen inte en fråga om vaccination. Det handlar inte om det gamla vanliga; ska man vaccinera eller inte. Det handlar om vem som har rätten att bestämma över våra barn! Ska vi föräldrar ha rätten att fatta beslut om våra barns hälsa, eller ska vi underkasta oss den industri som tjänar multum på att vaccinera barnen?

Jag vet att den stora massan tror på vacciner. Men vill den stora massan överlåta sina barn till industrin? Så oberoende av om du, din granne, moster eller svärfar eller hela gamla gymnasieklassen är för eller emot vacciner, så be dem skriva på petitionen. NHF Sweden har sett till att det ligger en svensk översättning tillgänglig, vilket betyder att petitionen nu finns på hela tio olika språk! Jag tänker igen: tio språk, hela EU, en miljon. Piece of cake! Men inte utan er hjälp. Så nu ber jag er:

 1. Skriv på petitionen och be även din respektive och dina barn att göra det.
 2. Fundera på om du har råd att undvara fem euro eller rentav tio. Det är typ två glassar på stan. Efter att du har skrivit under får du nämligen frågan om du kan bidra med en slant för att sprida petitionen till andra. Det är ett mycket snabbt och enkelt sätt att hjälpa konkret.
 3. Be sedan minst fem av dina vänner att också skriva på.
 4. Om du känner någon förening eller terapeut eller liknande med ett stort nätverk, be dem hjälpa till med att sprida vetskap om petitionen.
 5. Byt din profilbild i sociala media, eller sätt in bilden med två händer som bryter sig loss från ett rep på din hemsida. Eller kom på ett annat sätt att demonstrera med hjälp av bilden.

Tillsammans är vi starka. Tillsammans kan vi slå oss fria från det strypgrepp som läkemedelsindustrin håller oss fast i. Jag vet att det går!

Text: Linda Karlström

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Angående tvångsvaccination ( assault with a deadly weapon ) självförsvar är vida erkänt fast numera bortglömt, så när vilseledda orderföljare knackar på och vill ” bara göra sitt jobb ” så ska man inte neka utan ”acceptera” med villkor, jag tar gärna ditt ((( vaccin ))) men efter att du tagit mitt först, detta mitt vaccin innehåller endast två ingredienser, nämligen koppar och bly och har endast en känd biverkning, tar man den i pannan så får man nöjet att vänta på nästa inkarnation, så be era män, söner och fäder att överväga detta förslag, ett problem är att antivita femtekollonnare inom etablissemanget tillverkar ”laaagar” som hävdar att systemet behöver inte föräldrars medgivande utan helt enkelt beordra en skolklass att rulla upp ärmen, i dessa fall gäller att hålla alla inblandade ”personligen” ansvariga och totalt skita i konsekvenserna, har hänt mig några gånger och skippar man det ((( juridiska ))) och hävdar sin rätt så skiter systemknarkarna ner sig så man skäms å deras vägnar, tack Linda för din insats och använd naturens gåvor för att lindra/bota skadeverkningarna dina barn fått utstå, mvh D.

 2. Tack än igen för dina ord. Så ledsen att ditt barn blev svårt skadat… jag kan inte förstå varför detta är som det är. Vi lever i ett lögn, och det värsta är att så många tycker att det är så det skall vara.
  Det är dock många som börjar vakna nu och det ger hopp.

  Känns ensamt att vara vaken och alla andra är som får, man kan knappt prata om detta, alla tittar konstigt på en. Oh well, en vacker dag det kommer att lysa på dem med 🙂

  Det låter så uppenbart nu när du nämnar det, jag går bara inte till BVC! Jag är den person som inte ställer frågor, jag blir tyst och paraliserad när jag känner stress… så bäst att inte gå alls.

  Åå Tack!!! Känns så bra att kunna prata med nån som håller med och har mer erfarenhet!

  Vera

  • Linda Karlström says

   Bästa Vera, ursäkta att det tog sådan tid innan din kommentar blev godkänd! Jag har varit med familjen på semester.

   Jag är så glad att mina ord kunde hjälpa dig att göra ett val som känns rätt för dig och din familj. Att bolla med någon hjälper ofta när man är osäker. Om man får ett råd som inte känns rätt, då frågar och letar man vidare tills man får det råd man söker. Då är man nöjd. Vi borde lita mera till denna inre lampa som lyser rött eller grönt;)

 3. Hej Linda! Tack. Tack. Tack. Tusen gånger tack för ditt engagemang. Jag bara ville att tiden kunde spolas tillbaks och att jag fann dig och alla andra som informerar om detta tidigare. Nu när jag vet om det här… varje gång jag tänker på mina barn, och att minst den äldsta har fått alla vacciner, jag känner mig så ledsen…
  Gör dock det jag kan, och chlorella är en del av vardagen. Hjälper inte totalt, men något gör det.

  Min lille är 5 nu. Snart kommer dem att kalla honom in för 5 års kontroll och vaccineras. Jag kommer att ta striden och inte låta honom vaccineras. Har du några råd till mig? Jag blir så nervös när jag tänker på det… vet säkert att de kommer att försöka ändra min tanke. Vill nästan inte dyka upp ens bara för att slippa höra…

  Sorry för den långa post!

  May the light always shine bright on you and your family!

  • Linda Karlström says

   Tack du goa Vera för din kommentar! Du må tro att jag har tänkt exakt som du så många gånger. Mitt äldsta barn blev ju allvarligt skadat av vaccin och mitt nästäldsta hade konstant öroninflammation i ett halvt år efter vaccination. Mitt sätt att förlåta mig själv har varit att hjälpa andra få den information jag aldrig fick innan det var för sent. Du kan göra samma sak!

   Vet du – att går till bvc är en rättighet, ingen skyldighet. Om du känner stress och olust inför besöket, så finns det väl ingen orsak att gå dit? Bvc ska tillföra föräldrarna något, inte beröva dem på energi och tvinga dem att stå till svars för egna medvetna beslut. Personligen slutade jag gå till bvc för 9 år sedan, och då har jag fått tre barn efter det. Tre barn som alltså aldrig har varit till bvc. Jag har aldrig haft en aning om vad de väger eller hur långa de är – och konstaterat att de trots allt har vuxit. Som föräldrar märker man om det är något fel på barnet, och då är det ju bra att man kan söka hjälp. Det är den vägen det ska gå. Som det är nu söker bvc fel på alla barn och/eller föräldrar, för att framstå som experter som vet bäst om andras barn. Det är helt galet!

   Det är ingen strid du behöver ta bara för att du tackar nej till något som är fullständigt frivilligt. Du behöver varken motivera dig eller försvara dig! Är det någon som påstår något annat så kan du fråga dem om de också kräver att alla som vill ha vaccin ska motivera sitt val. Om de svarar nej, så fråga dem varför. Se till att hela tiden ställa frågor, på det sättet är det personalen som hamnar i en försvarssituation och inte du.

   Men men, allt det där blir ju överflödigt om du inte går till bvc;)

  • Elinore Hansson-Böe says

   Jag fylls av ren ångest!
   Jag har läst mkt om vaccinationer och min dotter utvecklade astma vid 7 mån ålder från ingen stans . Sedan var hon sjuk hela tiden i och ur förkylningar och astma . Vid 5 års ålder stannade längden upp och vikten ökade.
   Får en känsla att vaccinationerna stört hennes kropp/ immunförsvaret .. Får ångest när jag tänker på alla vaccinationer på så kort tid !
   Hon är 8 idag.
   Nu ska det vaccineras i 2 an och med all kunskap idag är jag motståndare till dessa gifter.
   Känner mig rädd och ensam i min kamp..
   Min sambo förstår inte fullt ut!
   Massa föräldrar förstår inte heller dom tittar på en som om man är tokig !
   Vaccinationer bara rullar på i samhället ser bara på vår resa .. Svininfluensa vaccin som vi oxå blev skrämda att ta då var mitt barn bara 1 år.
   Vi tog den alla efter skrämsel propaganda .Sedan vaccination för att åka till Thailand två vaccinationer om jag inte minst fel allt detta ..
   Jag kommer att säga nej, rädd för motståndet ärligt men nu räcker de!
   Folket är förda bakom ljuset .. Känns skrämmande!

   • Linda Karlström says

    Elinore,
    Du är långt ifrån ensam i din kamp! Allt fler inser hur det ligger till, det är därför som trycket ökar så hårt på alla fronter. Allt snack om tvångsvaccinationer hit och dit är det gamla paradigmets dödsryckningar. Det kommer sannolikt att bli värre innan hela korthuset faller ihop, och det gäller att stå stark i stormen. Har man kunskap som du nu har skaffat dig, då är det inte svårt att veta vad som är det rätta. Och då behöver man inte vara rädd!

 4. Everybody, do what the brave Colombian parents did when thousands of their daughters were injured by HPV vaccines. Take to the streets, parole ”School is for education, not vaccination”, make barricades, use gigantic padlocks and close down the schools.

 5. Lena Pettersson says

  Detta får inte ske måste stoppas

 6. Jag trodde att det var bra att vaccinera sig – men när jag såg att många fick narkolepsi – så vill jag inte ha några vacciner – och inte till mina barn heller!!!

 7. Gunilla says

  Jag behöver lite mer information, kan du precisera vilka lagar och konventioner som tvångsvaccinering bryter mot?

 8. Kerstin Sundström says

  Det måste stoppas

 9. Kerstin Sundström says

  Vi måste kämpa

 10. Maj Rehnberg says

  Tack Linda. Jag håller precis att på att debattera i Norrtelje tidning fast idag skrev de att debatten skulle stängas ner. Det är så vidrigt hur Norrtelje tidning eller rättare sagt all media stöder vaccinindustrin. Nu kämpar vi vidare.

 11. Hej igen Linda! Tack för att du finns och upplyser oss om allt kring vaccinationer! Följer ditt arbete och hoppas att du och familjen mår bra och har en fantastisk sommar!

 12. Jag har inte hört ifrån dig på ett tag, Linda. Så roligt att du är tillbaks, jag har saknat dig.

  • Linda Karlström says

   Tack Per för din omtanke! Så glad jag blir! Jo, du är inte den enda som har undrat över vart jag har tagit vägen;) Mitt vaccinengagemang kommer att fortsätta så länge jag lever, och lever gör jag i allra högsta grad. Jag har dock varit tvungen att hålla en låg profil sedan jag fick mitt femte barn, då tiden helt enkelt inte räcker till. Men allt har sin tid, och snart börjar jag elda igen;)

   • hej Linda! var kan man flytta om det hade blivit tvång? tror du oxå att Ryssland är ett möjligt land? känns som att dem är emot all NWO, eller vad tror du?

    • Linda Karlström says

     Hej Sabina!
     Jag har dryftat samma sak men har inget svar. Men nu när du säger det, så kan faktiskt Ryssland vara en ljuspunkt även i den här frågan. Men jag vill också tro att det finns ljuspunkter i europeiska länder, såsom Schweiz. Vi måste följa med situationen noga!

   • Ninnie Hermansson says

    Tack Linda för att du väckte mig för 4 år sen. Det var jobbigt att känna hur hela ens världsbild rasade samman men är så tacksam idag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: