Freedom Europe – sajten som demonstrerar mot vaccintvång och bjuder in dig att delta!

Det har väl knappast undgått någon att vaccinhetsen trappas upp runtomkring oss. Jakten på vaccinkritikerna har eskalerat märkbart under det senaste året. Förra sommaren skrev jag en sammanfattande artikel om gammelmedias och politikernas systematiska smutskastning av vaccinkritiker här i Finland, och under året som har hunnit gå sedan dess har minsann tvångsvaccination av finsk vårdpersonal klubbats igenom. Nu är det Italien som har drabbats av vanvett och inför obligatorisk vaccination med hela tolv vacciner till alla barn. Det är dags för oss alla att sätta stopp för vansinnet!

Text: Linda Karlström     Foto: freedomeurope.net

NHF Sweden, en hälsofrihetsorganisation, har tillsammans med föreningen 2000-Talets Vetenskap öppnat en ny sajt: Freedom Europe! Grattis! Det känns så oerhört hoppfullt och glädjande att se en ny vaccinsajt födas, må vi alla försäkra oss om att den inte ska behöva leva länge;) Sajtens syfte är nämligen att ena folket i en demonstration mot tvångsvaccination. Det är få som känner till att många av Europas länder tillämpar tvångsvaccination, trots att det strider mot en hel rad lagar och konventioner. Våra myndigheter begår brott mitt framför ögonen på oss hela tiden, och vi bara låter det ske. Senast den 8 augusti kommer Italien att officiellt fatta det sista beslutet som kommer att tvinga alla barn att ta emot 12 vacciner för att få gå i dagis och skola. Föräldrar som inte blint lyder bestraffas med böter på 7 500 euro per barn och år, och riskerar dessutom att förlora vårdnaden om sina barn.

Ja, ni läste rätt. Kan ni fatta? Italien! Vi pratar inte Turkmenistan eller Nordkorea. Vi pratar ett EU-land, som dessutom tjänar som det ledande landet i Global Health Security Agenda. Det betyder att Italien är ett föregångsland, som andra EU-länder förväntas efterlikna i hälso- och vaccinfrågor. Förstår ni nu vad som håller på att hända? Bästa vänner, det är inte roligt längre. Europa håller på att förvandlas till en diktatur, och tvångsvaccinationen står i farstun. Både Sverige och Finland motionerar om tvångsvaccination av barn, och i skymundan görs små lagändringar som ska göra det lättare att introducera tvångsvaccination. Under alla dessa år som jag har engagerat mig i vaccinfrågan, har folk oroligt frågat mig om jag tror att det blir obligatorisk vaccination här i Finland och Sverige. Och jag har svarat: ”Nej det gör jag inte, det kan inte gå så långt.” Och jag står fast vid mina ord, men tro mig – vi kan inte bara sitta och vänta och hoppas på det bästa. Vi måste agera, och det nu! För annars kommer sannerligen mardrömmen att bli verklighet.

För att visa världen att vi står enade, att vi värnar om de mänskliga rättigheterna och våra egna barn, vill nu Freedom Europe uppmana alla att byta sin profilbild i sociala media till två händer som bryter sig loss från ett rep. Man kan också sätta bilden på sin hemsida eller på annat synligt ställe. Det här är en demonstration som varar längre än bara en dag eller en kväll. När politiker och andra makthavare ser att folket tar ställning och enar sig mot vaccintyranniet, då kan inte detta fortgå. Fårskocken låter sig inte vallas mot stupet längre!

European Forum for Vaccine Vigilance (EFVV) har startat en utmärkt namninsamling för att stoppa medicinsk tvångsbehandling av barn i Europa. Petitionen är mycket professionellt utformad, och innehåller utdrag ur en mängd olika stadgar och konventioner som är gällande i Europa. Dessa utdrag visar på ett solklart sätt att tvångsvaccination är fullständigt olagligt.

Bryssel har lovat att ta upp frågan om tvångsvaccination om de får en miljon underskrifter från minst sju EU-länder. En miljon, hörni! Det kan för sjutton gubbar inte vara så svårt att samla ihop en  miljon namn då vi har hela EU som område! Detta är nämligen inte en fråga om vaccination. Det handlar inte om det gamla vanliga; ska man vaccinera eller inte. Det handlar om vem som har rätten att bestämma över våra barn! Ska vi föräldrar ha rätten att fatta beslut om våra barns hälsa, eller ska vi underkasta oss den industri som tjänar multum på att vaccinera barnen?

Jag vet att den stora massan tror på vacciner. Men vill den stora massan överlåta sina barn till industrin? Så oberoende av om du, din granne, moster eller svärfar eller hela gamla gymnasieklassen är för eller emot vacciner, så be dem skriva på petitionen. NHF Sweden har sett till att det ligger en svensk översättning tillgänglig, vilket betyder att petitionen nu finns på hela tio olika språk! Jag tänker igen: tio språk, hela EU, en miljon. Piece of cake! Men inte utan er hjälp. Så nu ber jag er:

 1. Skriv på petitionen och be även din respektive och dina barn att göra det.
 2. Fundera på om du har råd att undvara fem euro eller rentav tio. Det är typ två glassar på stan. Efter att du har skrivit under får du nämligen frågan om du kan bidra med en slant för att sprida petitionen till andra. Det är ett mycket snabbt och enkelt sätt att hjälpa konkret.
 3. Be sedan minst fem av dina vänner att också skriva på.
 4. Om du känner någon förening eller terapeut eller liknande med ett stort nätverk, be dem hjälpa till med att sprida vetskap om petitionen.
 5. Byt din profilbild i sociala media, eller sätt in bilden med två händer som bryter sig loss från ett rep på din hemsida. Eller kom på ett annat sätt att demonstrera med hjälp av bilden.

Tillsammans är vi starka. Tillsammans kan vi slå oss fria från det strypgrepp som läkemedelsindustrin håller oss fast i. Jag vet att det går!

Text: Linda Karlström

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Jag har inte hört ifrån dig på ett tag, Linda. Så roligt att du är tillbaks, jag har saknat dig.

  • Linda Karlström says:

   Tack Per för din omtanke! Så glad jag blir! Jo, du är inte den enda som har undrat över vart jag har tagit vägen;) Mitt vaccinengagemang kommer att fortsätta så länge jag lever, och lever gör jag i allra högsta grad. Jag har dock varit tvungen att hålla en låg profil sedan jag fick mitt femte barn, då tiden helt enkelt inte räcker till. Men allt har sin tid, och snart börjar jag elda igen;)

   • hej Linda! var kan man flytta om det hade blivit tvång? tror du oxå att Ryssland är ett möjligt land? känns som att dem är emot all NWO, eller vad tror du?

    • Linda Karlström says:

     Hej Sabina!
     Jag har dryftat samma sak men har inget svar. Men nu när du säger det, så kan faktiskt Ryssland vara en ljuspunkt även i den här frågan. Men jag vill också tro att det finns ljuspunkter i europeiska länder, såsom Schweiz. Vi måste följa med situationen noga!

   • Ninnie Hermansson says:

    Tack Linda för att du väckte mig för 4 år sen. Det var jobbigt att känna hur hela ens världsbild rasade samman men är så tacksam idag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: