Robert De Niro pressades att ta bort avslöjande dokumentär om vaccinrisker från Tribeka Film Festival

DEBATT. Dokumentärfilmen ”Vaxxed” var för avslöjande för läkemedelsindustrin för att få visas på Tribeka Film Festival i New York i april 2016. Det misstänker nu många som känner till industrins metoder för att lägga munkavle på all kritik om riskerna med vaccin. I videon (ovan) på 12 minuter intervjuas producenten bakom ”Vaxxed”. Se den!

Text: Torbjörn Sassersson (red, NewsVoice.se)

Skådespelaren Robert De Niro som har ett autistiskt barn ville först ha med Vaxxed på Tribeka Film Festival, och han försvarade filmen, men han la sig efter att han utsatts för press från utomstående.

Effekten av mörkningen är att Vaxxed nu har fått bäst tänkbara reklam eftersom många undrar vad det är som industrin inte vill att du ska veta om vaccin.

Det vet redan De Niro som försvarade att filmen skulle visas på festivalen 2016.

Robert De Niro, 2011 - Foto: David Shankbone, Wikimedia Commons“Grace and I have a child with autism,” he wrote, referring to his wife, Grace Hightower De Niro, “and we believe it is critical that all of the issues surrounding the causes of autism be openly discussed and examined. In the 15 years since the Tribeca Film Festival was founded, I have never asked for a film to be screened or gotten involved in the programming. However this is very personal to me and my family and I want there to be a discussion, which is why we will be screening VAXXED.”
/ ”Robert De Niro Defends Screening of Anti-Vaccine Film at Tribeca Festival”, NY Times

Foto: David Shankbone, Wikimedia Commons

Vaccinrisker får inte undersökas grundligt om etablissemanget bestämmer

Allt De Niro vill är att riskerna med vaccin grundligt ska undersökas. Det vill inte vaccinetablissemanget uppbackat av de stora mediahusen. Exakt hur De Niro pressades att till slut vekna är oklart.

Dokumentärfilmaren Börje Peratt reagerade på censuren av filmen och skriver på sin blogg:

”Det tycks som att vi nu befinner oss i ett öppet krig där Big Pharma inte drar sig för de mest kriminella maffiametoder.” … ”Historien visar att när det står så mycket på spel använder maffian gränslöst mycket pengar på mutor. GlaxoSmithKline anklagas för miljardmutor i Kina. Man vet att GSK har betalat ut motsvarande 3 miljarder svenska kronor i mutor till myndighetspersoner i Kina, i syfte att hålla priser och försäljning uppe. Enligt uppgift ska företaget ha slussat in mutpengarna i landet genom upp till 700 resebyråer.”
/ Robert De Niro skandalen kring visningen av anti-vaccin Film på Tribeca Festival

Även Mike Adams som driver Natural News reagerade med starka ord:

Mike-Adams-150x150”Sadly, De Niro has an autistic child and only wanted to allow the movie to preview in order to ”engage in a discussion” about vaccine safety vs. risks. It seems reasonable, right? But the vaccine totalitarians will have none of that! There’s no discussion allowed… no debate, no evidence and no real science shall be tolerated whatsoever.”
/ Natural News-mail (se separat artikel)

Swisha Sassersson 5 krVaccinering är fortfarande en frivillig medicinering och det är kunderna till industrin, du och jag, som bestämmer om vi och våra barn ska injiceras. Det är den vaccintroende vården och industrin som har hela bevisbördan att visa att vacciner är säkra och funktionella. Kritiken mot vaccin handlar mest om riskerna med de kroppsfrämmande och skadliga tillsatserna i vaccin som industrin envisas med att tillsätta och vården envisas med att förneka. 

Diskutera denna artikel på NewsVoice.se

Filmens hemsida: Vaxxedthemovie.com

Filmfestivalens hemsida: Tribecafilm.com

Text: Torbjörn Sassersson, red, NewsVoice.se

Trailern för ”Vaxxed – From Cover-Up to Catastrophe”

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden
%d bloggare gillar detta: