Dr. Viera Scheibner en av världens mest insatta personer inom vaccinationsskador

Dr Viera Scheibner

Dr Viera Scheibner

Dr. Scheibner är en numera pensionerad, ”Principal research Scientist” (en forskartitel) och innehar doktorsgrad i Naturvetenskap. Under sin framstående karriär har hon publicerat tre böcker och 90-talet vetenskapliga artiklar i erkända vetenskapliga tidskrifter i Australien och utomlands.

År 1985 träffade Viera Leif Karlsson, en elektroingenjör med patientövervakningssystem som specialitet. Tillsammans utvecklade de ”Cotwatch”, en andningsmonitor vilken användes på en del spädbarn som kunde tänkas vara i riskzonen för ”plötslig spädbarnsdöd”. Leif och Viera upptäckte att Cotwatch larmade då spädbarnen påverkades av någon ur en mängd stressfaktorer, där vaccination dock var den mest framträdande faktorn.

Mikroprocessorn i Cotwatch registrerade spädbarnens andningsmönster, så att påverkan av vaccinet senare tydligt kunde synas och redovisas på datautskrifterna. Sambandet mellan vaccininjektioner och spädbarnsdöd blev smärtsamt tydligt.

Vid den tidpunkten kände inte Viera till den kontrovers som omgav ämnet vaccination. Hon insåg emellertid snart att hon skulle bli tvungen att undersöka saken. När hon skrev sin första bok ”Vaccination – The Medical Assault on the Immune System” hade hon studerat runt 30.000 sidor medicinskt material som handlade om vaccination, och upptäckt att det ingenstans i hela detta material fanns några bevis för att injicering av dessa giftiga och främmande substanser som får immunsystemet att spåra ur verkligen gav en verksam skyddseffekt.

Istället förändrar vaccin kroppens gensvar på sjukdomar, vilket resulterar i uppkomsten av ett flertal nya immunsjukdomar eller autoimmuna sjukdomar, innefattande astma, barnleukemi och cancer, inflammatorisk tarmsjukdom, beteendestörningar samt en enorm uppgång av förekomsten av cerebral pares och spädbarnskramper. (Källor finns i boken)

Det kanske mest ironiska beviset av allt det hon fann var om den faktiskt välgörande effekten av barnsjukdomarna på grundandet av immunsystemet, förutsatt att dessa understöds och sköts korrekt.

Vaccination och beteendestörningar

Vaccination och beteendestörningar

Vieras omfattande och systematiska studier i ämnet har gjort henne i högsta grad kvalificerad att tala till yrkesgrupper inom området hälsa och medicin, advokater samt föräldrar.

Hon poängterar att föräldrar bör bli medvetna om att det bara finns en immunitet, vilken endast kan förvärvas genom barnsjukdomarna. Denna process kan endast inträffa under en viss period under sådana omständigheter som naturen själv bestämmer – inte människan!

Om komplikationer uppstår så måste man beakta den skadliga effekten av tidigare vaccinationer samt felaktig medicinsk behandling – såsom bl. a. de otaliga antibiotikakurerna (antibioticum = ”anti-liv”) och febernedsättande medel.

Viera har flera gånger anlitats som expertvittne i det ständigt växande antalet rättegångar världen över som handlar om vaccinationsskador.

Det är mycket viktigt att påpeka att Dr. Scheibner är vad man kallar en oberoende forskare. Det innebär att hennes forskning inte på något sätt finansieras av läkemedelsföretag eller andra som har ekonomiska intressen när det gäller vaccinationer. Oberoende forskare är inget man tar för givet i våra dagar. Tvärtom har forskningen i allt högre grad blivit beroende av andra bidragsgivare än staten, alltså industrin, som ju ser till sina intressen…

Referat ur Vieras bok ”Beteendestörningar i barndomen – Sambandet med vaccination”  översatt till svenska av Gun Östling.

Barn som har det så kallade ”skakad baby syndromet” kan vara offer för en odiagnostiserad vaccinskada. Mer info här

 

Mer info kan man få på vierascheibner.org

 

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Lisa Andersson says

  Man behöver inte tro på en världsomspännande konspirationsteori. De flesta gör som de blir tillsagda. Av någon slags auktoritet, vare sig det är en myndighetsanställd, läkare eller expert. Det är ingen som tvingar oss att stoppa huvudet i sanden, det gör vi så bra själva. Sedan tror jag visst att ”lobbying” gör en hel del. Ett bättre ord är muta, men, ja, det är lättare att ta emot pengarna och ta beslut om man kallar det för lobbying. De flesta tänker, även de skolmedicinskt skolade, att den som ger mig information, har rätt. Annars skulle väl någon ha upptäckt att något varit fel, eller hur? Men, vad händer om alla tänker så? De flesta jag känner gör inte egna efterforskningar. Tyvärr, för vissa läkare, har jag alltid varit en frågvis patient, och ställt många frågor till mina läkare, och lyckats konstatera att de faktiskt oftast inte vet, och ofta har fel, och jag har förbluffats över att väldigt få människor har gjort egen research. Det gäller våra tjänstemän, våra utbildade, våra politiker, ja, de flesta i samhället. Jag har ställt många frågor till våra myndigheter, och är ganska chockad över hur ofta de bara hänvisar till någon beslutsfattare ovanför i pyramiden någonstans. Så många fakta och sakfel jag stött på, som är allmänt accepterade som sanningar, gör att jag prövar allt noga, innan jag tar beslut som rör mig och mina barns kroppar.
  Jag har ingen prestige att försvara, inga pengar att tjäna, jag söker alltid sanningen, även om jag ofta kan ha fel. Det var inte roligt att upptäcka att jag riskerat mina barns hälsa för att jag gjorde som alla andra, jag ville gärna förneka, och gjorde så ganska länge, att det fanns bevis på att det inte är som vi fått kära oss. Att det fortfarande KAN ske är något som fortfarande chockerar mig.

 2. Artiklar med källor har du här:
  http://www.vierascheibner.org/index.php?view=article&catid=40%3Alarge-manuscripts-on-vaccination&id=51%3Avaccinations-and-the-dynamics-of-critical-days&option=com_content&Itemid=56
  http://www.know-vaccines.org/?page_id=593
  http://www.whale.to/vaccines/scheibner_a.html
  Vill du veta exakt vilka ämnen Viera studerat och statistik på fällande domar kan du ta kontakt med henne här: http://www.vierascheibner.com under contact us.
  Ingen har nämnt något om konspirationsideer och att ALLA som jobbar med sjukvård är inkompetenta. Vad som däremot är ett problem är att läkemedelsindustrin som tillverkar och säljer vaccin, även tillhandahåller information till sjukvårdspersonal, riksdag och allmänhet, utbildar läkare och har ett nära samarbete med Socialdepartementet.

 3. Skillnaden mellan en vaccinskada (hudrodnad, feber, tillfällig smärta vi insticksstället etc.) och misshandel (brutna ben, blåmärken, sönderslagen skalle, brännmärken, stora hjärnblödningar etc) borde vara uppenbar till och med för en icke medicinsk utbildad, eller hur?

  • Absolut, och därför kan man fråga sig hur en del med endast hjärnblödning kan bli anklagade ”They had not been abused as far as I could tell” http://www.nvic.org/Doctors-Corner/Edward-Yazbak/Multiple-Vaccinations-and-the-Shaken-Baby-Syndrome.aspx
   Child Abuse or Misdiagnosis? Lawyer Wins Acquittal By Raising Alternate Cause For What Looked Like Shaken Baby Syndrome—The New Jersey Law Journal http://www.whale.to/m/sbs4.html

   • Artikeln du länkar till handlar inte alls egentligen om SBS utan talar först om det, för att sen övergå till att tala om dödsfall, plötslig spädbarnsdöd, där den egna tabellen förklarar att i alla fall, utom misstanke vid ett fall, så är diagnosen SIDS! Artikeln blandar äpplen och päron som en sämre fruktsallad. Dessutom misslyckas den med att visa ett samband mellan dödsfallen och vaccination, ”correlation is not causation”, eller Post hoc ergo propter hoc.
    Att hänvisa till ett rättsfall är lika lite bevis det eftersom lagtext och legala hänsyn har mycket lite att göra med vetenskap.

    Med det sagt vill jag dock ge en komplimang till att ni tillåter vad jag får anta för er är ”avvikande” åsikter.

    • Sanning kan existera utan att det nödvändigtvis måste vara vetenskapligt bevisat.
     Du kan ju titta på denna dokumentären som handlar om en pappa som sitter fängslad för att ha skakat sitt barn till döds. Han får fallet omprövat och blir befriad. http://topdocumentaryfilms.com/vaccine-nation/

     Du kan läsa om fallet här http://www.freeyurko.bizland.com/

     • Henrik R. says

      Fascinerande detta, många frågor man vill ha svar på:

      ”Dr. Scheibner är en numera pensionerad, ”Principal research Scientist” (en forskartitel) och innehar doktorsgrad i Naturvetenskap. Under sin framstående karriär har hon publicerat tre böcker och 90-talet vetenskapliga artiklar i erkända vetenskapliga tidskrifter i Australien och utomlands.”

      Doktorsgrad i Naturvetenskap minsann! Vilken naturvetenskap då, någon som har något med medicin att göra?

      Publicerat 90 artiklar minsann! Är några av dessa i medicinskajournaler?

      ”Viera har ofta anlitats som expertvittne i det ständigt växande antalet rättegångar världen över som handlar om vaccinationsskador.”

      Har många procent ledde till fällande dom?

      ”Tvärtom har forskningen i allt högre grad blivit beroende av andra bidragsgivare än staten, alltså industrin, som ju ser till sina intressen…”

      Nog ser industrin till sina intressen, men det är att ta på sig stora foliehatten att tro att hela världens samlade expertis dansar efter deras pipa. Menar ni på allvar att ni tror på en världsomspännande konspirationsteori där alla doktorer, sjukhuspersonal och epidemiologiska/medicinska forskare (utom den lilla klick ”oberoende” forskare ni lyckas skrapa ihop) har köpts eller indoktrinerats av big pharma? Alt. inte har kompetensen att se de ni ser?

      • Jag visste inte att ”alla doktorer [och] sjukhuspersonal” bedrev forskning… och den litteratur de har till grund för sitt yrke är säkert felfri och nyanserad. För den litteraturens författarskara består säkert av en majoritet av oberoende forskare, som gärna tar med nya rön som ifrågasätter, kritiserar eller ibland totalt avfärdar innovationer som olika läkemedelsföretag (från vilka de är helt oberoende) kommit med. Ja, så måste det vara.

 4. Mr Riktig Medicin, vi försvarar inte barnamördare utan människor som utsätts för läkare som inte ser skillnaden på en vaccinskada och misshandel.

 5. Tycker ni inte att det är ganska osmakligt att försvara barnmisshandlare och barnamördare med denna kvinnas villfarelser! Att påstå att vaccin är orsak till fall av SBS vittnar om hur lite man egentligen förstår om kroppen och vilket våld som krävs för att orsaka de skadorna. Men men, de åsikterna får stå för er!

 6. Shaken baby syndrome – http://www.nvic.org/Doctors-Corner/Shaken-Baby-Syndrome.aspx
  “Brain or nervous system disease, collapse or periods of unconsciousness or lack of awareness and seizures have occurred with other pertussis-containing vaccines. Other serious events including death have occurred after vaccinations; however, these risks are extremely small…”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: