Mammor mot Gardasil

Gardasil HPV vaccinFör att du som mamma / förälder skall kunna avgöra om du vill att din dotter skall ta vaccinet Gardasil har jag samlat information som jag gärna delar med mig av:

HPV finns hos männniskan i över 100 olika former och de vaccin som erbjuds sägs ge skydd mot 2 av dessa vilka KAN ligga bakom livmoderhalscancer. Läkemedelstillverkarna påstår också att det är ca 70 % av den totala mängden kvinnor som diagnostiseras med livmoderhalscancer varje år som vaccinen KAN skydda emot. Det innebär att i Sverige KAN det vara ca 340-350 fall / år där orsaken KAN vara HPV.

Det intressanta i debatten är att man använder ordet KAN dvs – det finns inga som helst klarlagda bevis eller studier att så är fallet. Sättet läkemedelsbolagen använde för att snabbt få detta vaccin att ingå i barnvaccinationsprogrammet var genom att anställa f d politiker som hade kunskap om hur man bäst ”lobbar” in en ny produkt och därmed garanterar en årlig vinst för tillverkaren.

Dessa vaccin är korttidsvaccin och man måste ta boostervaccin efter 4-5 år för att behålla eventuell uppnådd effekt av dom.
Det har alltså inte gjorts några studier på när vaccinet slutar att verka och jag anser att man genom introduktionen i Sverige och det nya vaccinationsregistret vi tagit i bruk skall använda svenska flickor/ungdomar/unga kvinnor som försökskaniner och på så sätt gratis få underlag som sedan skall sägas vara genomförda studier.

Intressant att veta innan man injicerar detta vaccin är att enligt en finsk studie är bara ett fåtal – 2.6% – HPV fria – vilket innebär att man själv kan ha utvecklat antikroppar mot HPV och detta gör vaccinet helt värdelöst!

Har man antikroppar mot HPV kan jag bara konstatera att inga studier gjorts alls på hur kroppen reagerar på vaccinen.
HPV infektioner läker ut spontant i 95% av fallen utan någon som helst behandling – ändå skall man enligt tillverkarna vaccinera sig! Vaccin framtogs för att förebygga utbredda epidemier av olika sjukdomar från början – varför ändrar man helt plötsligt motiveringen för vaccineringen? Vi har inga epidemier av livmoderhalscancer i Sverige!

Både Gardasil och Cervarix innehåller mycket skadliga aluminiumämnen som påstås trigga igång snabbare antikroppsbildning men vad alla glömmer är att man under 1900-talet varnade i många studier för just användandet av aluminium från kastruller/konservburkar mm då dessa orsakar massvis med skador hos människor/djur.(1)

Radio Örebro hade en liten radiodebatt om HPV-vaccin som jag deltog i innan jul. Läkaren som deltog kom med det okunniga/lögnaktiga argumentet att injicerat aluminium är samma som om du äter mat med aluminium – dvs det är inte farligt.
Läkaren var också noggrann med att nämna statistik från övriga världen vilken är otroligt mycket högre än här i Sverige vilket jag också påpekade under debatten och som jag förstod inte var populärt alls.

OBS – I magtarmkanalen finns en barriär som skall skydda kroppen från upptagning av oönskade ämnen – vilket den också gör om den fungerar som den skall men den skall INTE JÄMFÖRAS med injicerat aluminium eller för den delen kvicksilver.
I studien nedan konstaterar man att Aluminium malt. orsakar signifikant celldöd inom 24 timmar efter injicering/inkubation och denna toxiska påverkan var t om tydligare efter 48 timmar! (2)

Al maltolate at 500 mM caused significant cell death with a 24-h
incubation and this toxicity was even more evident after 48 h.

Samma argument som läkaren gav i radiodebatten om aluminium hade man för övrigt i debatten gällande svininfluensavaccinet som innehöll kvicksilver. Överläkaren på smittskyddsenheten gick ut i media och sa att injicerat kvicksilver var lika ofarligt som att äta fisk innehållande kvicksilver.

I Skåne har tex ADHD diagnoser ökat från 871 till 1786 personer sedan 2009. Svininfluensavaccinet som gavs 2009 innehöll kvicksilver – är det en tillfällighet att antalet ADHD i Skåne har ökat med 105% sedan dess? (3)

Jag konstaterar följande;

Personer i auktoritär ställning som läkarkåren utgör, ger alltså falsk information till allmänheten och undanhåller fakta. De är marknadsförare för läkemedelbolagens produkter och ofta avlönade direkt eller indirekt genom betalda ”konferanser” (läs betald semester). Exemplen jag nämnde ovan från radiodebatten är mycket vanlig och kan ses i alla medier gällande propagandan kring dessa HPV-vaccin.

Den nya teknik man använder i dessa vaccin, dvs man klipper nanobitar och sätter ihop dom till vad de säger är ett avdödat vaccin är vaccin vilka Socialstyrelsen godkänner utan studier på hur injicerat främmande DNA med nano teknik interagerar med kroppens egna DNA.(4) Är det nanoteknologin och det faktum att nanopartiklarna i dessa vaccin stör det egna DNA,et samt penetrerar celler i hjärnan som orsakat så många unga flickors/kvinnors död i bla USA?

Svininfluensavaccinen orsakade narkolepsi hos vissa barn. Var de batcher dessa barn vaccinerades med kontaminerade eller specialblandade på något sätt – liknande de antraxvaccin som gavs till anställda i den amerikanska armen, vilka orsakade fruktansvärda neurologiska skador? (5)

Jag har sett under de senaste åren hur tillverkarna av dessa vaccin regelbundet genom ren propaganda via medias försorg kommer med artiklar att detta kommer att rädda en hel generation från livmoderhalscancer – man sprider skrämselartiklar – i media om drabbade och ger sken av att dessa vaccin är lösningen.
För att ge visst perspektiv vill jag infoga dessa länkar i debatten för att ge bättre förståelse hur propaganda påverkar medborgaren/människor;

Upprepad information från auktoriteter och personer i samhällsledande form samt förtroendevalda accepteras så småningom av den som matas med densamma. Förstår man vad propaganda innebär och hur den utförs samt påverkar är det lätt att se igenom vilket mål man utgör.

Om dessa HPV vaccin var så bra som man påstår – varför svarar inga politiker eller myndigheter på mina brev eller påståenden och visar på motsatsen vilket skulle visa att vad de säger är sant? Svaret ligger i att kan / vill man inte detta är det inte sant det de påstår – så enkelt är det. Dom ljuger – och tillverkarna ljuger.

Läkemedelsbolagen tar inget ansvar eftersom våra myndigheter agerat som ”lobbatomerade” robotar. Lobbatomi skall inte förväxlas med lobotomi vilken innebär att nervbanor från pannloben skärs av från känslocentrum djupare inne i hjärnan för att dämpa ångest/oro – detta var en mycket populär metod under 1930-talet. De som låter sig lobbatomeras agerar dock som om de undergått lobotomi dvs beter sig mer eller mindre apatiskt – ifrågasätter inte och har ingen förmåga till agerande baserat på integritet där deras beslut i sin yrkesutövning – oaktat man är politiker/läkare/tjänsteman/vanlig arbetare – kanske hade sett annorlunda ut om man inte låtit sig köpas av lobbyisterna.

Våra myndigheter har alltså tagit in otestade vaccin för att testa på våra kommande generationer – och därmed ligger alla vaccinskador på samhället – läkemedelsbolagen går fria då vaccinet ingår i vaccinationsprogrammet. Detta är fantastiskt om man är vaccintillverkare. Vilken drömsituation att ha avsättning för sina vaccin fast man vet att de inte är testade med additiv verkan (dvs vad händer när man vaccineras flera gånger med samma vaccin och i kombination med andra vaccin).

Varför vill föräldrar ge sina barn/tonåringar/ungdomar 675µg (Gardasil) resp 1500µg (Cervarix) injicerat aluminium gånger X antal vaccinationsboosters för att förhindra ca 5 % oläkta HPVinfektioner som KAN leda till livmoderhalscancer?

Varför injicerar man sig med vaccin som lett till många dödsfall i bl a USA?

Varför underkastar man sig detta?

Är vi inte fria människor som än så länge har möjligheten att säga nej tack?

Har du mer funderingar eller ev frågor kan du kontakta mig på sidan

Mammor mot Gardasil

Varma hälsningar Ann-Britt Axelsdotter

Se här hur neuroner påverkas av just kvicksilver;

1. Aluminium

2. Aluminium toxicitet

3. Sydsvenskan/ADHD

4. ScienceDirect – Nanoteknologi med Polysorbat 80 som just Gardasil innehåller passerar blod/hjärnbarriären.

5. Pubmed12127050

Sammanställning: Marina

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Jeanette Gemoll says

  Min dotter är sjuk efter 1:à sprutan, och är handikappad med svårigheter att gå sedan den 11/2-12 🙁

  • Linda Karlström says

   Jag blir alldeles förkrossad! Vilken spruta? Hur gammal är hon? Har du sökt hjälp med avgiftning? Bor du nära gränsen till Norge eller Finland?

 2. Lustigt att referera till 3) Sydsvenskan och inte ta med de förklaringar till adhd-ökningen utan istället hitta på egna. Om psykiatrin har svar på varför det ökar är det väl kontigt att påstå att det har med vacciner att göra?

  • Vad bra att de vet det!

   Men att kemikalier skador barns hjärnor är i heller ingen nyhet:

   ”Forskare varnar nu för att flera hundra vanliga industrikemikalier kan påverka utvecklingen av hjärnan negativt hos foster och spädbarn. De hävdar att vi står inför en tyst pandemi där miljontals barn världen över redan har drabbats av hjärnskador”
   http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/vanliga-kemikalier-skadar-barns-hjarnor

   The application of the Hill’s criteria to these data indicates that the correlation between Al in vaccines and ASD may be causal. Because children represent a fraction of the population most at risk for complications following exposure to Al, a more rigorous evaluation of Al adjuvant safety seems warranted.
   http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22099159

   Aluminum Used in Vaccines – linked to Alzheimer’s, ADHD and Autism. Dr. Mercola’s Interview with Dr. David Ayoub

  • Ann-Britt Axelsdotter says

   I artikeln står inte heller hur många som vaccinerat sig med just Pandemrix som innehöll kvicksilver. Därav rubriceringen då det genom studier är påvisat hur kvicksilver eller aluminium skapar neuronskador och inflammationstillstånd i hjärnan. Har man en pågående symtombild minskar ju inte denna med påspädning.

   Nu är det dock allmänt känt att man gör dylika uppgraderingar av bokstavskombinationsdiagnoserna för att säkra högre konsumtion=högre avkastning och mer regelbunden sådan för tillverkarna av de drogar man antar att de diagnosticerade skall knapra i sig!

   Jag ser ett klart samband mellan intresset att öka antalet konsumenter för läkemedelbolagens produkter samt att massvaccinera med ett vetenskapligt bevisat gift som enligt ny lag skall bergrumsförvaras men i sk ”krissituationer” påkallade av WHO anses som helt OK att injicera i ovetande allmänhet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: