Nästan blind efter influensavaccin

Jag tog en influensavaccination oktober -93, och för att göra en mycket lång historia kort så vaknade jag dagen efter sprutan och var nästan helt blind. Stora doser cortison och cellgifter sattes in. På grund av det så fick jag stora inflammationer i lederna och det hjälpte heller inte synnervsinflammationen som jag hade drabbats av. Det tog 6-7 månader innan synen förbättrades succesivt, men aldrig helt.

Därefter har jag utvecklat förlamning i skulderbladet, ledvärk, muskelvärk, huvudvärk, trolig epilepsi, orolig hjärtverksamhet, trolig SLE-liknande sjukdom, minnessvårigheter, enorm trötthet… m.m.

Jag har haft återkommande skov och påverkan på ögonen fyra gånger efter detta och varje gång så får jag permanenta skador på ögonen…

Under denna tiden jobbade jag inom hemtjänsten och alla beordrades att ta sprutan så vi inte skulle smitta dom gamla….

I dagsläget ligger jag på Lunds patienthotell och får strålning för min bröstcancer….

Detta är en mycket förkortad version av min sjukdomshistoria.

Text: Diane Bengtsson

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: