The Vaccination Crisis

Den är lätt att läsa men svår att glömma och det sista du behöver är ignorans

Fakta är att fler dog av smittkoppsvaccinet än de gjorde av själva sjukdomen. De som vaccinerat sig och ändå drabbades fick diagnosen vattkoppor istället. Fakta är att vaccinerna inte varit avgörande i kampen mot sjukdomar. Det finns ofarliga effektiva metoder att förebygga sjukdom. Fakta är att barn drabbas av allvarliga biverkningar. Immunförsvaret försämras genom vaccination och öppnar upp för en rad andra sjukdomar inklusive en ökad mottaglighet för invasiva bakterier. Allt detta och mer kan du läsa i denna intressanta bok som finns tillgänglig på nätet.

I boken finns referat till nästan 50 böcker och 200 vetenskapliga artiklar.

Hela boken finns att läsa här

Hemsida Vaccination Crisis

Sammanställning: Marina

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: