Saying No To Vaccines

Det minsta en förälder kan kräva är att man åtminstone undersöker kopplingen mellan dålig hälsa, autism, inlärningssvårigheter, ADHD, epilepsi, astma, diabetes, mag- och tarmproblem. Detta då dessa tillstånd faktiskt uppkommer efter vaccinering.

Det finns inga bevis för att vacciner är säkra och effektiva. Myndigheterna anser att ”inte vaccinera” är oetiskt och har vägrat att studera ovaccinerade som valt att ställa upp efter egen fri vilja. Om ärliga studier utfördes skulle vaccination förbjudas.

Dr. Tenpenny granskar de negativa reaktionerna som uppkommer efter vaccinering. Boken innehåller mer än 350 referenser till problematik kring vaccinering och kommer att skickas ut till över 7000 statliga lagstiftare. De behöver mer information för att fatta bättre beslut.

Läs mer på SayingNoToVaccines

Sammanställning: Marina

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: