Stora faror för gravida som tar HPV-vaccinet

Bland 1740 gravida som tog Gardasil föddes 665 levande barn – 633 fick missfall och 442 aborter gjordes pga missbildning, fara för moderns liv, våldtäkt eller incest – kriterier för abort i Kalifornien. 170 missbildningar bland de gravida visar på ca 10% risk. Detta och annat berättar den sk efterproducerade studien Surveillance of autoimmune conditions following routine use of quadrivalent human papillomavirus vaccine.

Ann-Britt Axelsdotter – Mammor mot Gardasil

Läs hela artikeln på Vaken

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Verkar inte säkert med vaccin under graviditet överhuvudtaget: According to the CDC, nearly 50 percent of all pregnant women were vaccinated with the H1N1 vaccine during the 2009 / 2010 influenza season. Those whose physicians instructed them to get a seasonal flu shot were three times more likely to get it, while those instructed specifically to get the H1N1 shot were ten times more likely to get it. And the numbers clearly show that along with the rise in vaccinations due to the H1N1 scare came the sharp increase in miscarriages, including a slew of actual reported adverse events.
  http://www.naturalnews.com/030657_vaccines_miscarriages.html

 2. FDA: 28 Miscarriages No Reason to Reexamine Gardasil. http://cnsnews.com/node/7678

  Not only does Gardasil not cure existing cases of HPV but it can also apparently create a problem if you already have HPV—as do many, or even most, sexually active women at some point in their lives—when you get vaccinated. http://www.gardasilhpv.com/2009/01/miscarriages-446-percent-increase-in.html

  When one Australian woman decided to lead the charge against Gardasil maker Merck after experiencing serious adverse reactions, she soon found another 7 Victorian women with similar intentions and experiences. http://www.infowars.com/gardasil-victims-take-legal-action-against-merck-over-miscarriage-deadly-reactions/

 3. Pekka S says

  Inte en enda siffra som nämns här ovan hittas i studien som ni refererar till. Hur kommer det sig?
  http://media2.wishtv.com/_local/pdf/autoimmune_re_HPV_vaccine.pdf

 4. Varifrån får Ann-Britt Axelsdotter sina siffror ifrån? Ingenstans i den artikel hon hänvisar till finns dessa presenterade… Eller att det ens skulle påverka graviditet. Studiens syfte återfinns i abstractet:

  ”Conclusions: No autoimmune safety signal was found in females vaccinated with HPV4.”

  Sen är det väl inte lite ironiskt att ni, med synen på läkemedelsbranschen, helt godtyckligt hänvisar till en studie sponsrade av Merck & Co.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: