Ny bok på svenska om vaccinationernas risker och skador finns nu i handeln

I månadsskiftet april-maj gav bokförlaget Anarchos ut en ny bok med titeln Vaccinationer: risker och skador. Hurra! En vaccinbok på svenska! Och det är en riktigt proffsig bok, skriven av två ikoner: läkaren Mayer Eisenstein och den medicinska journalisten Neil Z. Miller.

Text: Linda Karlström | Bild: Anarchos

Boken går igenom alla de sjukdomar som man idag erbjuds vaccin mot i USA (vilket inkluderar alla de sjukdomar som vi vaccineras mot i Sverige och Finland också). Upplägget är enkelt och pedagogiskt: man får veta hur sjukdomen tar sig uttryck, hur pass farlig den egentligen är, vad vaccinet mot den har åstadkommit och vilka risker som finns förknippade med just det vaccinet. Informationen baseras på vetenskapliga artiklar publicerade i medicinska tidskrifter. Kapitlen kompletteras med utdrag ur VAERS, det amerikanska rapporteringssystemet för vaccinbiverkningar.

Boken är mycket enkel att läsa! Här förekommer inga långa krångliga meningar med uttryck som en vanlig inte fattar. Här talas det klarspråk i lättfattliga termer. Författarna ger inga råd – de presenterar bara fakta och låter läsaren själv ta ställning. Detta är en bok som ALLA familjer borde läsa!

Och så ska jag erkänna att jag har skrivit introduktionskapitlet till den svenska upplagan. En bedrift jag inte vågade tro att skulle förverkligas innan jag hade allt svart på vitt. Jag har skrivit nattetid med en nyfödd i huset – så se nu till att jag inte gjort det förgäves … Beställ boken med andra ord! Ni som bor i Finland kan köpa boken via adlibris.

Läs mera om boken på Anarchos hemsida samt recensionen av Stefan Whilde i Tidningen Kulturen 15.5.2012.

Tipsa vidare i era nätverk!

Text: Linda Karlström


ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Jag kan bara instämma med vad övriga skriver om boken. Just sakligheten är den stora förtjänsten. Jag läste den i somras och den stärkte min övertygelse om att hälsa inte kommer genom en kanyl”. Boken har en stor förtjänst i att Linda Karlström skriver ett förord. En trovärdighetsfråga.
  Ofta avfärdas böcker från andra sidan Atlanten som är skrivna av författare som vi inte känner namnet på som överdrivna kommersiella eller allmänt mindre trovärdiga. Att boken inte recenseras i gammelmedia gör det inte bättre. Jag skall definitivt tala med mitt bibliotek.

 2. Elisabeth says

  Jag har oxå läst denna bok och ställt frågor som kom i efterhand till bvc,som hon inte kunde svara på,hon tyckte inte heller att hon behövde läsa boken,mörkrädd blev jag!
  Jag var grymt upprörd så vi har fått en tid i Örebro hos en överläkare att prata om detta med,hoppas att det leder till någonting positiv inom läkarvården!
  Inget barn bör vaccineras,inget!!!!!!!!!!!

 3. ”Historiskt sett finns det mycket att häpna över. För hundra år sedan ansåg respektabla läkare att man kunde bli blind av onani. 1960 lanserade svenska läkemedelsindustrin ett ofarligt sömnmedel. Neurosedyn. 2009 bunkrade Sverige vaccin mot svininfluensa. Okända biverkningar: Narkolepsi. Hur står det till med våra övriga vaccinprogram?”

  Läs hela recensionen här: http://www.tidningenkulturen.se/artiklar/litteratur/litteraturkritik/12145-litteratur-dr-mayer-eisenstein-a-neil-z-miller-vaccinationer-risker-och-skador

 4. Boken är helt underbar och jag är snart färdig med den. Ett fantstiskt och bra sammanfattning av det svenska vacciantionsprogrammet av dig är mycket bra. REKOMENDERAS TILL ALLA FÖRÄLDRAR OCH SJUKVÅRDSPERSONAL.

Trackbacks

 1. […] Läs mer Dela det här (share): Om du kommenterar eller uttrycker en åsikt i ämnet är du personligen ansvarig för att det du skriver eller länkar till inte strider mot svensk lag. Anmäl upphovsrättsintrång via kontaktformuläret. Filed Under: Tips och notiser, VACCINATION & BIVERKNINGAR Tagged With: vaccination […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: