Skador efter vaccinering har medvetet dolts i över 30 år

Forskaren Dr Lucija Tomljenovic som studerat ansvariga myndigheters dokumentation visar att Storbritanniens gemensamma kommitté för Vaccination och immunisering (JCVI), ett organ som tar fram policyn för landets vaccinationsprogram, mörkar oberoende data som visar vaccinskador och slätar över tvivelaktiga uppgifter från läkemedelsföretag som ansöker om att få ut nya vaccin på marknaden.

Sammanställning: Marina Ahlm / Bild: JCVI

Gruppen förkastar också all forskning som kan ifrågasätta säkerheten av vacciner. De medvetet ljuger för föräldrar och vårdpersonal för att säkerställa att god vaccinationstäckning uppnås. Detta för att uppnå ”flockimmunitet”, vilket läran om vaccinering bygger på, trots att det inte finns vetenskapliga bevis på att just vaccinering bidrar till denna typ av immunitet.

Dr Tomlijenovic förklarar att JCVI redan så tidigt som 1981 fått kännedom om att mässlingsvaccin är kopplat till långsiktiga neurologiska skador och död. Hon skriver också att JCVI länge varit medvetna om att flera vaccin kan orsaka bestående hjärnskador hos barn men har trots detta fortsatt att främja dessa vaccin. JCVI har också varit medvetna om att MPR definitivt var kopplat till 10 fall av både hjärnhinneinflammation och hjärninflammation. Permanent neurologisk skada uppstod hos två av dessa som följd. En annan utvecklade beteendeproblem, som är kopplade till autism, och en annan utvecklade cerebral astrocytom, en typ av hjärntumör. Ingen av denna kritiska information offentliggjordes.

Många föräldrar vaccinerar därför sina barn utan att få korrekt information kring kontraindikationer och biverkningar som kan uppstå i samband med vaccinering. Individens rätt till ett informerat samtycke har därför försummats och internationella riktlinjer för medicinsk etik har ignorerats. Detta är något som länge varit känt men har inte kunnat bevisas förrän nu då denna dokumentation blivit tillgänglig. Flera kopplingar mellan medlemmar i kommitéen och läkemedelsindustrin har också påvisats.

Sammanställning: Marina Ahlm / Bild: JCVI

Källor:

The vaccination policy and the Code of Practice of the Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI): are they at odds? by Lucija Tomljenovic, PhD

THE HEALTH HAZARDS OF DISEASE PREVENTION – BSEM Scientific Conference, March 2011

30 Years of Secret Official Transcripts Show UK Government Experts Cover Up Vaccine Hazards to Sell More Vaccines And Harm Your Kids

 

 

 

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Sorgligt över lag. Att pengar alltid har stor makt och oss går det lura i vad som helst. Vi ska ju liksom kunna lita på våra läkare och industrin. Efter svininfluensavaccinet och en god vän som drabbats ser jag mer och mer att vaccin är onödigt och alla borde veta sanningen om riskerna. Sanningen!!

  2. Tragiskt! Och inte blir det mindre tragiskt av att förespråkarna för vaccin anklagar motståndarna mot vaccin för pseudovetenskaplighet när de själva inte har någon vetenskaplig grund för sina påståenden om det förträffliga med vaccin. Vaccinationsförespråkarna lyfter fram sin kvasivetenskaplighet som norm och förnekar det vetenskpliga underlag som visar att vacciner inte fungerar. Detta är en statligt finansierad bluff som bygger på tro och religiös dogmatism istället för på rationell och saklig vetenskap. Hade man verkligen följt vetenskapen så hade man inte infört vaccinationsprogram.

Trackbacks

  1. […] Läs mer: Skador efter vaccinering har medvetet dolts i över 30 år – Vaccin.me […]

  2. […] Läs mer på Vaccin.me Dela det här (share):FacebookTwitterLinkedInGoogle +1E-postRedditTumblrStumbleUponSkriv utDiggPinterest Om du kommenterar eller uttrycker en åsikt i ämnet är du personligen ansvarig för att det du skriver eller länkar till inte strider mot svensk lag. Anmäl upphovsrättsintrång via kontaktformuläret. Filed Under: Tips och notiser, VACCINATION & BIVERKNINGAR Tagged With: Lucija Tomljenovic, vaccin Avbryt svar […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: