”Min son började krampa dagligen efter Pentavac-sprutan vid fem månader”

Vår ”stora” pojke, idag fyra och ett halvt år, fick efter Pentavac-sprutan vid fem månader massor av kramper till och från. De började cirka en månad efter vaccinationen och han krampar än idag. Vi trodde i början att han hade fått epilepsi, men förstod efter ett tag hur det låg till.

Han har kramper i överkroppen, främst i armarna. De kommer flera gånger per dag, säkert tio gånger. När det är som värst krampar han ännu oftare. Han tänker inte på det själv än eftersom det ”alltid” varit så för honom. Han hade inga besvär alls innan vaccinationen. Jag är så ledsen att jag inte var tillräckligt medveten om detta innan! Jag är rädd för att andra barn ska reagera på honom som annorlunda när han kommer upp i skolåldern.

Detta samhälle gör en mörkrädd i de flesta områden tyvärr!

Tack för en fantastisk hemsida. Den borde vara obligatorisk att läsa för alla förstagångsföräldrar.

Therese

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Therese,

    Tråkigt att höra om din sons kramper, och jag förstår att du sitter på nätet och försöker ”läsa på”. Jag antar att du talat med läkare? Vad har de att säga? Är du verkligen säker på att det här går att koppla till ett vaccin!? Bara för att kramperna uppkom efter, behöver det ju inte alls ha med vaccinet att göra. Det är viktigt att inse det. Som förälder oroar man sig mycket, och ibland den oron slå fel och man skyller på sig själv, att man är en dålig förälder etc.

  2. Hej Therese! En fascinerande bok, skriven av PhD Viera Schreibner, belyser väl de problem du beskriver. Boken heter: Beteendestörningar i barndomen. Med hjälp av andningsövervakning, kombinerad med en metanalys av befintliga vetenskapliga rapporter, kunde hon bevisa de enskilda vacciners skadeverkningar på späd- och småbarn. Det är inte lag att vaccinera sitt barn i Sverige, jämfört med USA, men informationen om vacciners verkan begränsas mestadels till positiva effekter. Man rider på det faktum att en mamma bara vill sitt barns allra bästa!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: