Livet efter vaccinet – att leva med narkolepsi

Hösten 2009 gjorde 11 årige Arvid Afzelius Askendal som så många andra. Han tog sprutan mot svininfluensa. Men istället för att fortsätta vara frisk blev han sjuk i narkolepsi – en sjukdom han aldrig blir av med.

”Jag bara ångrar att jag tog den där dumma sprutan. Det har liksom förändrat mitt liv”

Följ med Arvid under en dag och hör honom berätta hur det är att leva med sjukdomen. Hör när han får sina tabletter på morgonen, när han somnar i skolan och när han framkallar en kataplexi för att vi, som inte har narkolepsi, ska förstå hur det är.

Hela dokumentären på P4

Bild: Freedigitalphotos.net, Foto: David Castillo

 

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Ursäkta men jag förstår inte denna uppgivenhet? Om jag får gå till mig själv hur jag har lovat att behandla mina nära och kära, inte är det genom att ge upp! Det finns massor med möjligheter: http://dagenshomeopati.se/2011/04/01/bert-breuker-undersok-homeopatin-sa-ska-du-se-att-den-fungerar/
    Om inte detta hjälper varför inte prova Naturmedicin som verkar på cellnivå som : Protocell som är en cancermedicin länk:http://www.mednature.se/vanliga-fragor/
    Eller MSM, Kolodialt silver, PH – Syra/bas balansen osv.

  2. Janne says:

    Det finns bra och effektiva sätt att behandla narkolepsi med homeopati, så det behöver inte vara en sjukdom som inte går att bota. Kan man bli sjuk så kan man bli frisk. Skolmedicinen har inga möjligheter (eller ens vill?), så man får vända sig till den alternativa sidan för att få hjälp.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: