Vaccin.me söker person med erkänd vaccinskada för intervju

Filmaren Karri, som producerat den senaste intervjun med Linda Karlström, önskar nu genomföra ett projekt till förmån för sina medmänniskor. Förhoppningen är att med hjälp av crowdfunding skapa en serie intervjuer med föräldrar till vaccinskadade barn, alternativt personer som själva fått en vaccinskada. Syftet är att skapa medvetenhet och opinion.

”Bland alla ”frågor” så har jag kommit fram till att vaccinproblematiken för mig är prioriterad, då den är kommen ur ren ondska och så uppenbart drabbar barn och deras familjer på ett vidrigt sätt. Jag skulle vilja filma många föräldrar med uppenbart vaccinskadade barn för att skapa en känsla av impact i frågan. Det är de drabbade som måste få komma till tals, om de vill.”

Den första intervjun, som blir en så kallad pilotfilm, bör gestalta någon med en ”övertydlig” vaccinationsskada som officiellt anses bevisad. Om familjen fått ekonomisk ersättning för skadan är det ytterligare ett plus.

”Det viktiga är att hitta någon som kan prata bra. Någon som har en story. Det är ju biverkningen som jag är ute efter, vilket är bra om jag får fånga det i bild. Jag skulle vilja skildra någon/många som ”uppenbart” har blivit skadad[e] av vaccinsystemet.”

Vi vet att det finns alldeles för många som uppfyller kriterierna. Bara finansieringen lyckas, kommer Karri att göra många intervjuer. Så tveka inte att ta kontakt med Vaccin.me om du tror att din story kan hjälpa andra människor!

Bild: Free Digital Photos/renjith krishnan

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Carina Hellgren says

  Hej Linda! 1år efter vår anmälda skada anmälde vårdcentralen biverkningen av gardasil till Läkemedelsverket. I samband med den inskickad överklagade jag till läkemedelsnämnden. Ärendet skall lyftas där o vi väntar på svar. Indirekt har läkare gett oss rätt. Jag hör av mig igen när vi fått svar därifrån. Hälsning Carina

  • Linda Karlström says

   Låter lovande! Du är en exemplarisk förälder som går till botten med saken. Pris och beröm!

 2. Ett stort problem är att väldigt få vaccinskador erkänns som vaccinskada här i Sverige!

  • Linda Karlström says

   Jo vi är medvetna om detta. Men vi vet också att de finns. Om vi inte hittar ett lämpligt intervjuobjekt med en skada som erkänts, så går det också bra med någon vars skada uppenbart kommit från vaccinationen trots att myndigheterna blånekar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: