Gardasil inte bara värdelöst utan till och med farligt – men forskarvärlden och media fortsätter vilseleda

Vaccin och pillerDen 19 maj 2013 sände ”Godmorgon, världen” ett program där programledaren hävdade att ”en förkrossande majoritet av forskarvärlden är överens om att vaccinet ger bra skydd och har få biverkningar”. Detta föranledde mig att skriva följande till krönikören Ulrika Knutson. Jag har inte fått något svar. Programmet finns att höra på ”Godmorgon, världen!” 37 minuter in.

Text: Margareta Lundström / Bild: Freedigitalphotos/Baitong333

Bästa Ulrika Knutson!

Jag är en radionörd och för mig finns det vissa namn och röster i radion vilka jag spetsar öronen extra för. Du är en av dem. Vill för allt i världen inte missa Dina krönikor i Godmorgon, världen! Men i senaste programmet sade Du någonting, som gjorde att det knottrade sig på hela kroppen. Du talade om vaccinet Gardasil och sade att ”en förkrossande majoritet av forskarvärlden är överens om att vaccinet ger bra skydd och har få biverkningar”. Om du sagt att vaccintillverkarna och hela den samlade forskarvärlden, som tjänar pengar på vaccinering mot hpv och de som blint litar på denna eminens och som inte frågar efter evidens, är överens – då hade det varit rätt.

Majoriteten av forskarvärlden eller en enad forskning eller den samlade forskningen anser eller tycker …

Tänk så många gånger den formuleringen slagits i huvudet på oss. Tänk så många välgrundade kritiska röster som tystats av den. Tänk så många gånger vi vilseletts av detta under historien och tänk så många gånger den samlade forskarvärlden haft fel. Tänk så mycket elände den samlade forskarvärldens dogmatism ställt till och ställer till med. Den oberoende forskaren dr Uffe Ravnskov som redan på 1980-talet skrev boken Kolesterolmyten har visat ett talande exempel på hur den så kallade expertisen kan leda oss rakt i fällan. Ravnskov avfärdade fett och kolesterol som orsak till hjärt- och kärlsjukdomar helt emot den samlade och av läkemedelsindustrin beroende forskarvärlden. Han har sent omsider fått rätt även om många forskare som satsat hårt på kolesterolmyten fortfarande hävdar den.

Men nu handlar det om Gardasil och om vaccinering mot hpv, som så förrädiskt glidit över till att kallas vaccinering mot livmoderhalscancer.

Boken ”Death by Drugs: How Modern Medicine Has Betrayed Us All” öppnade mina ögon för ett par år sedan. Författaren Stephen D. Herman M.D. har granskat vad företaget påstår om vaccinets effekt. Därefter har han analyserat det statistiska underlag som företagen stöder sin utsaga på. Då kunde han konstatera att det inte finns någon grund för det som läkemedelsföretaget hävdar, varken om vaccinets effekt eller ofarlighet.

Han skriver, starkt förkortat, följande:

”En rapport avslöjar att man på FDA under flera år känt till att det inte finns något samband mellan hpv och livmoderhalscancer. Däremot kan vaccinering av kvinnor som redan har en oförarglig infektion av ett av de virus som Gardasil anses skydda mot, orsaka att infektionen aktiveras och det kan innebära en cancerrisk.

I en rapport från en studie från 2007 gör man följande konklusion: Inga säkra bevis observerades av vaccinets terapeutiska effekt, alltså inga bevis för att vaccinet har någon som helst effekt.

Gardasil är inte bara värdelöst utan till och med farligt. Mellan åren 2006 och 2008 rapporterades det i USA 9 000 biverkningar efter vaccinering. Bland dessa rapporter finns förlamningar, fosterskador, spontana aborter och 27 dödsfall.”

När Du talar om få biverkningar så upprepar Du bara vad vaccinindustrin eller den ”samlade forskningen” påstår.

Det kanske är sant jämfört med hur många miljoner som vaccinerats. Men det säger ingenting om hur allvarliga de få biverkningarna är. De unga kvinnor som blivit handikappade för livet är nog av en annan mening.

Tron på att vi kan spruta främmande substanser i ett fullständigt friskt immunsystem för att förhindra att en sjukdom eventuellt inträffar 30, 40 eller 50 år senare, utan att räkna med komplikationer, är aningslöst.  Särskilt som att kunskapen finns att man med nästan 100-procentig säkerhet kan förhindra att någon dör i livmoderhalscancer om man gör regelbundna enkla cellprover.

Även Food and Drug Administration (FDA) kände till riskfaktorerna, men vaccinering ligger så mycket i nationens intresse i USA och tydligen också i Sverige att detta ignorerades. Att FDA finansieras av läkemedelsindustrin kan ju vara en förklaring.

Efter att ha fördjupat mig i infektionssjukdomar, vacciner och deras historia har jag kommit fram till att vaccin är medicinens heligaste ko, som inte får kritiseras. Ett enda kritiskt ord om vaccin väcker omedelbart starka känslor och man upprepar vad den ”enade forskarkåren” lärt oss. Men få människor och tydligen inga läkare verkar ha läst särskilt mycket om det som de så bestämt uttalar sig om.

Jag vill mycket gärna rekommendera Dig en bok av författaren Jennifer Craig PhD., vilken kan klargöra och även vara en positiv läsupplevelse. Boken är från 2009 och heter ”Jabs, Jenner and Juggernauts: A look at vaccination”. Hon har också givit ut en skönlitterär bok som heter ”Yes Sister, No Sister” som låg etta på New York Times bestseller lista i 17 veckor. Efter att ha läst böckerna blev jag blixtförälskad i författaren.

Jennifer Craig utbildade sig till sjuksköterska i Leeds i England på 1950-talet. Hon emigrerade till Kanada, gifte sig, fick barn och tog en doktorsexamen i pedagogik. Hon har därefter undervisat i medicinska utbildningar. Efter pensioneringen flyttade hon till en del av Kanada där man fortfarande tillämpade traditionell läkekonst. Hon gick en kurs i homeopati. Kursen krävde att hon skrev en essä om vacciner. Hon skriver att hon aldrig ifrågasatt vaccin. Det var självklart för henne att vaccinera sina barn och sina husdjur.

Så här skriver hon i sin inledning till boken Jabs, Jenner and Juggernauts:

”The homeopathy course demanded me an essay on vaccination. This seemingly small assignment set me off on a reading path that, to date has no end. The more I read, the more questions come to mind. I become incensed as only someone can who has been hoodwinked for years and then discovers the truth. My family and friends grew tired of my tirades about my latest horrifying discovery so, instead of seething inside and giving myself a gastric ulcer, i decided to write a book.”

Jag känner igen mig själv. Jag är också sjuksköterska, utbildad på 1960-talet. Jag har låtit vaccinera mina barn. Mina barnbarn har blivit vaccinerade. Jag har ett dåligt samvete för att jag varit så okritisk och lyssnat på den ”samlade forskarvärlden”. Jag plågar också min omgivning med mina upptäckter om vad vaccin ställt till med. Jabs, Jenner and Juggernauts  är en faktabok med starka litterära och underhållande kvaliteter. Men författaren är akademiskt skolad och pedagog så den bygger på fakta med ordentliga referenser.

I stället för att återge långa ålderdomliga föreläsningar av läkare i smittkoppsvaccineringens barndom, omvandlar Jennifer Craig dem till en fiktiv intervju med sig själv som intervjuare och får därmed fram föreläsarens huvudteser.  En mångårig brevväxling på 1800-talet mellan två höga damer förvandlar hon till ett fiktivt samtal mellan de två brevskrivande damerna.

Där finns också ett kort tänkbart samtal mellan Béchamp och Pasteur vilket är talande för de två vetenskapsmännens olika uppfattning om vad som orsakar sjukdom. I det samtalet finns två olika paradigm varav vi valde att bekänna oss till Pasteurs bakterieteori och vacciner. Hade vi valt Béchamp så hade vi fokuserat på näringsrik kost, rent vatten, luft, ljus, riktiga avlopp och goda bostäder. Precis det som också Florence Nightingale förespråkade. Därför läser jag nu Béchamp or Pasteur A Lost Chapter in The History of Medicine, av Ethel D. Hume utgiven 1922 (följ länken och läs boken).

En bra illustration till Din kritik av dagens journalistik är medias skräckmångleri och hur både DN och Göteborgs Posten och radion reagerade på det påstådda mässlingsutbrottet i Wales. Det visade sig röra sig om ett enda verifierat mässlingsfall. Men man passade på att både förtala antroposoferna och att sprida myten om flockimmunitet. Man utnyttjade t.o.m. en ung mans tragiska död, som visade sig vara orsakad av en helt annan sjukdom. I stället för att okritiskt upprepa vad den engelska tabloidpressen skriver, hade man kunnat läsa den officiella statistiken som helt motbevisar tidningsskriverierna. Vi vet att mässling kommer och går med en viss periodicitet och drabbar framför allt de vaccinerade. Men det är en annan historia. Den talar man inte alls om.

I all vänlighet

Margareta Lundström, pensionerad sjuksköterska

Ett kul utdrag ur boken Jabs, Jenner and Juggernauts 

Dear George Bernard Shaw, A few years ago I believe you stated that you were opposed to vaccination. It has been said that great men frequently change their minds, and I should like to ask whether you still condemn vaccination? Will you forgive me if I ask whether you have been successfully vaccinated? The subject of vaccination is one that interests millions of persons, and is my excuse for asking these personal questions. With best wishes for a long healthy life, I am.

Yours very truly, Chas.F. Pabs, M.D. London, July 19, 1931

Dr Pabst:

I was vaccinated in infancy and have had ”good marks” of it. In the great epidemic of 1881 (I was born in 1856) I caught smallpox. During the last considerable epidemic at the turn of the century, I was a member of The Health Committee of London Borough Council and I learnt how the credit of vaccination is kept up statistically by diagnosing all the re- vaccination cases as postular eczema, varioloid or what-not- except smallpox.

I discovered a suppressed report from the Metropolitan Asylum Board on a set of re-vaccinations which had produced extraordinarily disastrous result. Meanwhile I have studied the literature and statistics of the subject. I have even induced a celebrated bacteriologist to read Jenner. I have no doubt whatever that vaccination is an unscientific abomination and should be made a criminal practice.

G.Bernard Shaw.

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Du har rätt! Vi är inte blinda längre.

  2. Here are some of the questions for which neither the Gardasil manufacturer Merck nor other promoters including health authorities and doctors are able to provide satisfactorily documented answers.

    GARDASIL. HITHERTO UNANSWERED QUESTIONS:
    Whether Gardasil prevents cancer, necessity for boosters, whether it increases the risk of cancer due to the ingredients, whether there is increased risk of cancer due to the strains which are removed being replaced by more carcinogenic ones, whether there is increased risk of cancer due to the unexpected discovery by an independent laboratory of aluminium bound recombinant HPV DNA, whether Gardasil vaccinated may donate blood without the aluminium bound recombinant HPV DNA causing serious health consequences for the recipient, whether there is increased risk of autoimmune disorders due to the recombinant HPV DNA, if cervical cancer is caused by HPV or if there must be a necessary additional factor for this to occur, if HPV is necessarily an infection transmitted by sexual intercourse, whether the vaccine causes genotoxicity, whether it targets the relevant virus strains in different demographics, whether the strains change in the course of time, adverse events due to concomitant administration with other vaccines, the true numbers and extent of serious adverse events, long term serious side effects, what the results would be if a true placebo had been used in all the clinical trials, what the results of clinical trials would be if Merck had not used their own exclusion criteria, whether there is increased risk of blood clots with or without hormonal contraceptives, whether there is an increased risk of brain damage, consequences of “bridging” – the extrapolation of study results from one group to another, potentially serious consequences if the vaccine is not thoroughly shaken, whether the vaccine will increase the risk of infertility due to polysorbate, whether polysorbate is carcinogenic, health consequences due to the presence of the combination of polysorbate and l-histidine, whether aluminium adjuvant is safe, consequences due to the presence sodium borate (borax), whether the vaccine will increase the risk of miscarriages, stillbirths or babies born with anomalies, whether Gardasil is excreted in human milk, the complete list of ingredients, whether possible benefits outweigh the risks.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: