Den internationella vaccinexperten dr Suzanne Humphries föreläser i Finland 23-24 november

Suzanne HumphriesSuzanne Humphries är läkare i USA och innehar doktorstitel i medicin. Hon har varit verksam inom socialmedicin och arbetat som njurläkare under 14 års tid. Humphries är en internationell vaccinexpert, som kommer till Finland (Tammerfors och Helsingfors) i november för att föreläsa om vaccinationer och deras effekter. I sitt arbete har hon sett baksidan med vaccinationer; hur patienternas hälsa har kollapsat och hur sambandet med vaccin förnekas. Trots att bevisen är iögonenfallande, tystas de ner.

Text: http://suzannesuomessa.fi/     Översättning: Linda Karlström

Just på grund av erfarenheterna hos de egna patienterna vaknade Humphries upp och började undersöka detta aktuella fenomen. Under de senaste fem åren har Humphries således grundligt utforskat ämnet vaccination samt mänsklighetens sjukdomshistoria och vaccinernas inverkan på den. Efterhand har hon insett, att vacciner och hela vaccinationskulturen i verkligheten är något helt annat än vad man i dag officiellt låter påskina.

Suzanne har nyligen gett ut boken Dissolving Illusions, där hon går igenom vaccinernas historik, människans immunsystem och de faktorer som inverkar på det, samt de illusioner som hör samman med vaccinationer. Suzanne hör till Internationella medicinska vaccinationsrådet (fritt översatt, officiella namnet är International Medical Council on Vaccination). Utöver sitt arbete med patienterna reser Humphries numera runt i världen för att föreläsa och dela med sig av denna viktiga information.

Seminarier

Nu har vi en unik möjlighet att få professionell och ocensurerad information om vaccinationer av en internationell expert. Utöver vaccininformationen berättar Humphries också om hur immunsystemet kan förstärkas på ett naturligt sätt för att motstå olika sjukdomar. Suzanne föreläser i Finland i november i Tammerfors och Helsingfors. Hennes två timmar långa föreläsning är en omfattande och lättförståelig presentation av ämnet.

Kunskap om vacciner och deras möjliga biverkningar är särskilt viktig för alla föräldrar, men naturligtvis också för alla andra. Om ämnet intresserar dig och du vill få grundlig information, delta i tillfället. Utöver Humphries kommer du att träffa andra som också intresserar sig för detta ämne.

Välkommen!

Mera uppgifter om Suzanne Humphries hittar du på hennes hemsida: http://drsuzanne.net/

OBS!

 1. Då du köper biljetten på förhand via nätbutiken, får du ett kvitto till din e-post. Detta kvitto fungerar som inträdesbiljett till föreläsningen. Skriv ut kvittot hemma och kom ihåg att ta det med till föreläsningen.
 2. Alla föreläsningar tolkas till finska.
 3. På seminarierna finns möjlighet att köpa Suzannes nyligen utkomna bok Dissolving Illusions.
 4. Seminarierna arrangeras i samarbete med Suomen Terveysjärjestö (Finlands hälsoorganisation, tidigare SLTL). Om du hör till Suomen Terveysjärjestö (före detta SLTL), kostar seminariet bara 20 euro. Vi ersätter dig på plats med 10 euro för den köpta biljetten, när du meddelar ditt namn och ditt medlemsnummer. Om du inte är medlem än, kan du ansluta dig till Suomen Terveysjärjestö genom att klicka här och fylla i anmälningsblanketten. Efter att du anslutit dig har du möjlighet att få rabatten på 10 euro.
 5. Dörrarna öppnas vid båda tillfällena (Tammerfors och Helsingfors) två timmar innan föreläsningen börjar. Då finns möjlighet att göra förmånliga inköp av hälsoprodukter som tillhandahålls av olika samarbetspartners. Det går bra att handla också efter föreläsningen.
 6. Tilläggsuppgifter får du genom att fråga per e-post på adressen suzannesuomessa@gmail.com

Biljetter och priser

Biljetter, förköp: 30 euro

Biljetter vid dörren: 40 euro

Köp biljett till Tammerfors seminarium

Tammerfors lördag 23.11.2013 klockan 13.00-15.00

Tammerfors universitet Pinni B-huset (nya auditoriet)

Kanslerinrinne 1

(Bra skyltning vid platsen)

Köp biljett till Helsingfors seminarium

Helsingfors söndag 24.11.2013 klockan 13.00-15.00

Helsingfors Steinerskola (Stora salen)

Lehtikuusentie 6

00270 Helsingfors

(Bra skyltning vid platsen)

OBS! Förköp måste göras senast 11.11.2013

Föreläsningar för sjukvårdspersonal

Vi arrangerar en särskild föreläsning för all sjukvårdspersonal. Vi hälsar alla intresserade läkare, sjukskötare, naturvårdsterapeuter och andra anställda inom hälsovården välkomna till den här föreläsningen. Föreläsningen är planerad specifikt för denna yrkeskår och innehåller både en föreläsningsdel och en frågestund, där det finns möjlighet att ställa tilläggsfrågor till Humphries. Efter Humphries föreläsningsdel följer en kort del på temat att stödja och stärka immunsystemet med naturliga metoder.

Föreläsningarna äger rum innan de öppna föreläsningarna, på samma platser. Tiden är 9-12. Biljetterna till dessa föreläsningar kostar 55 euro.

Köp biljett till Tammerfors föreläsning för sjukvårdspersonal, 23.11.2013 kl. 9-12

Köp biljett till Helsingfors föreläsning för sjukvårdspersonal, 24.11.2013 kl. 9-12


Tillägg av Linda: Detta är unikt! Jag höll på att ramla av stolen när jag först såg det! Nu hoppas jag verkligen att alla finländare och andra som förstår engelska och/eller finska tar sig tiden att komma och lyssna. Informationen är livsviktig, bokstavligt talat. För er som bor i Stockholm är kommunikationerna till Helsingfors synnerligen goda; ni kan välja mellan flyg och båt och det finns flera alternativ för bägge. För oss i Finland är det lätt att ta oss till Tammerfors och Helsingfors med tåg. Eller flyg, för all del. Jag själv har köpt biljett till seminariet i Tammerfors på lördag klockan 13-15. Vi ses väl? 😉

 

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. En ingående beskrivning av vacciners inverkan på oss får vi från oväntat håll på

  angelicguides.wordpress.com/2013/11/04/to-vaccinate-or-not-to-vaccinate-that-is-the-question

  Den engelska texten finns översatt till finska på

  http://www.adonai.fi/3462 Rokottaa vai ei – siinäpä kysymys

 2. Jag kan tyvärr inte åka till Finland för detta, men kan inte någon ta och filma föredraget och lägga ut? Skulle vara väldigt intressant att se. Skulle vara fint om ni som arrangerar detta även kunde anlita någon att banda det hela på ett professionellt, så att kunskapen om detta kan spridas till så många som möjligt!

 3. Så framåt ni är i Finland! Grattis! En riktig önskeföreläsning. Jag läser just nu Suzanne Humphfries bok ”Dissolving Illusions”. Hon har gjort ett imponerande researcharbete tillsammans med Roman Bystrianyk. Den innehåller bland annat en för oss nutida människor en väldigt nyttig beskrivning av det tidiga industrisamhället i USA och England.
  I boken tackar man ett antal personer bland annat dr Jennifer Craig. Jag skulle vilja slå ett slag för boken ”Jabs, Jenner and Juggernauts” av Jennifer Craig. En bok full av fakta, litterära inslag och med en underliggande anglosaxisk humor.

Trackbacks

 1. […] Lördag 23.11: Dr Suzanne Humphries föreläser i Tammerfors, Finland […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: