Frisk utan vaccin – föreläsning i Ekenäs 5 april

Linda föreläser i Västerås 18 sep 2013I januari besökte jag Ekenäs i södra Finland för att föreläsa om riskerna med vaccination. Det ledde till mersmak! Denna gång är det den ideella föreningen Life Harmony som bjudit in mig. Jag hoppas att de som inte hade möjlighet att delta i januari kan komma nu i stället.

 • Vad: Frisk utan vaccin
 • Vem: Linda Karlström, fyrabarnsmor från Österbotten
 • Var: Snåresalen, Raseborgsvägen 8, Ekenäs, Raseborgs stad i landskapet Nyland
 • När: lördagen den 5 april klockan 15-18
 • Avgift: 5 euro
 • Kaffe: Ingår i avgiften. Dopp kan köpas.
 • Anmälan: Behöver inte göras på förhand
 • Arrangör: Föreningen Life Harmony
 • OBS! Det finns möjlighet att köpa vaccinkritisk litteratur mot kontant betalning.

Som vanligt önskar jag att Du tar med dig en vän eller släkting som ännu inte tagit del av den viktiga informationen som jag hjälper till att sprida. Jag vill också uppmuntra Dig att ta med Din respektive eftersom det underlättar betydligt om föräldrarna är överens i vaccinfrågan. Jag stannar kvar för att svara på frågor (som tenderar att vara många …) tills alla känner sig nöjda. Publiken får gärna vara kritisk! Man behöver inte vara vaccinskeptisk – det viktiga är att våga prata om riskerna så att de livsviktiga besluten fattas på ett medvetet sätt.

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Hejsan! Jag undrar om ni kommer att lägga upp föreläsningarn? Självklart förstår jag om så inte är fallet i och med att föreläsningen kostar en slant. Men man kan ju hoppas?? 😀 önskar så jag också kunde ta del av föreläsningen. Dock bort jag på helt fel ställe för det :/

  • Linda Karlström says

   Hej Mika! Jag tror inte att denna föreläsning kommer att filmas, tyvärr. Var bor du nånstans? Kanske du kan arrangera en föreläsning med mig eller Marina där du bor?

   • Nej vad synd.. Jag är inne på sidan varje dag och kollar efter nya artiklar. Jag och min sambo har bestämt att avstå helt i från att vaccinera vår pojk. Så jag är inne och läser på.. Vill ha kött på benen. För och nackdelar… Vad jag ska göra om han faktiskt tex får difteri.. Mycket tankar kring hur jag ska på bästa sätt hjälpa honom att bygga upp sitt immunförsvar. Därför blev jag så glad när jag såg om denna föreläsning. Och framförallt för att vi ska byta bvc central. Efter att ha stångats me den första bvc sköterskan så kommer vi antagligen få ta samma debatt gång till. Och det är så tröttsamt. Så ja. Jag är oerhört tacksam för ditt jobb. Jag hade väldigt gärna hjälpt till med föreläsning men har fullt upp med vår flytt och däremellan vårt lilla barn 🙂 vet. Ve

    • Linda Karlström says

     Men visst är ni medvetna om att bvc-besöken är högst frivilliga? Syftet med bvc-kontrollerna är att vaccinera barnen. Hela bvc-systemet introducerades parallellt med att man började massvaccinera spädbarn. Tycker man det är roligt att en främling i vit rock väger och mäter ens barn så kan man ju gå dit för det, annars … så kan man faktiskt väga och mäta själv;) Om man vill. Jag har inte gjort det. Och mina barn har vuxit i alla fall, på något konstigt vis …

     • Nej.. Helt meningslöst enligt mig att kånka till bvc med pojken. I början var vi inne på att avstå från bvc. Och jag läste om andra som hade gjort detsamma. Och då hittade jag i ett forum en mamma som hade blivit anmäld till Socialen av sin bvc sköterska. Och då bestämde iställe att gå dit för att hålla oss ’sams’ med dom. I rädsla för att någon bvc sköterska ska göra en dum bedömning av att vi framstår som udda föräldrar. Men nu bara fyra månader efter år jag mäkta trött på dom då allt fokuseras på att leta fel på en familj som när bra! Sover bra är glada och en liten som fått en toppen start i livet. Droppen blev när min bvc sköterska blev besviken då jag inte överhuvudtaget tyckte någonting var jobbigt med småbarnslivet på det här två månaders samtalet man har. Nej.. Sällan jag blir arg av mig. Men är genom förbannad efter varje besök. För mig ger det ingenting. Tar bara onödig energi. Jag funderar mycket på min pojk. Känns rätt att inte vaccinera honom. Men jag letar febrilt efter fakta och kunskaper om barnsjukdomar för att ha kött på benen om han skulle bli sjuk. Och även hur vi ska hjälpa honom få ett bra immunförsvar? Du har inte bra tips på länkar där jag kan dyka i och hämta kunskap..? hade varit en stor hjälp.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: