Tidigare Merck-läkare förutspår att Gardasil kommer att bli den största skandalen i medicinsk historia

HPV vaccinkampanjDen tidigare Merck-läkaren Bernard Dalbergue intervjuades för tidningen Principe de Santé (Hälsoprinciper) i april i år och i den intervjun talar han om sina erfarenheter inom läkemedelsindustrin. Efter några tuffa år som läkare på ett sjukhus blev doktor Dalbergue snabbt förförd av det lätta arbetet inom läkemedelsindustrin. Det var mindre skrik, smärta och död, förklarade han. Det senaste modet, snygga bilar, pengar och förskingring blev en del av hans nya liv i stället – ända tills hans samvete, efter 20 år i läkemedelslaboratorier, väckte honom och han skrev ner alla sina erfarenheter i en bok.

Läs hela artikeln

Beställ informationsbroschyrer om hpv-vaccin här

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: