En utmaning till vaccinförespråkarna

Det finns flera stående utmaningar riktade till vaccinförespråkare som går ut på att de ska ta vacciner vars dos är justerad till deras vikt så att det motsvarar koncentrationerna av kemikalier och antigen som barn får. Mig veterligen har ingen vaccinförespråkare ännu antagit någon av dessa utmaningar, något jag tycker är väldigt talande.

Text: Tobias Lindberg / Bild: Freedigitalphotos/Stuart Miles

Ett exempel är den utmaning som Dr Viera Scheibner har givit till professor Simon Chapman som svar på en provocerande text han skrivit till Australiens vaccinmotståndare. Hennes utmaning består i att han under fyra månaders tid offentligt ska låta sig vaccineras med följande:

  • DtaP: 3 doses within 4 months
  • Hib (any conjugates): 3 doses within 4 months
  • OPV or IPV: 3 doses within 4 months
  • Hep B: 3 doses within 1 month of each other

Professor Simon Chapman svarade aldrig ens på hennes uppmaning. Dr Viera Scheibners utmaning är även riktad till alla personer på högre positioner inom myndigheter och företag som förespråkar vacciner, men hittills har ingen vågat anta utmaningen. Här kan ni själva läsa Dr Viera Scheibners utmaning.

En annan utmaning som kanske inte är riktigt lika seriös, men som istället är desto mer underhållande och som dessutom involverar en stor summa pengar till den som vågar anta den utfärdades i direktsändning på The Alex Jones Show av Alex Jones (Infowars) och Mike Adams (Natural News). Själva utmaningen och belöningen är alltså helt seriösa, men det de säger att den som accepterar utmaningen ska göra är rätt extremt. Det är det jag menar med ”inte riktigt lika seriös”. I övrigt är allt dock helt seriöst.

Utmaningen som riktades till Piers Morgan (CNN), men som snart utökades till att gälla alla forskare som förespråkar vacciner, går ut på att han (eller någon forskare) skulle ta 1000 st vacciner under 14 dagars tid. Rätt extremt alltså! Hur som helst så är hela filmklippet på knappt 5 minuter väldigt roligt och därmed värt att se.

Det man ska veta är att det ligger en väldigt bra poäng i deras utmaning eftersom det finns många vaccinförespråkare som i olika medier faktiskt hävdar att det är helt ofarligt att ta 1000 st vacciner. Sedan finns de som säger samma sak om 10.000 vacciner. Det finns till och med en som säger att det är ofarligt med 100.000 vacciner och jag har även hört de som säger att man kan ta oändligt många vacciner. Ja, jag vet att vaccinförespråkarna som har hävdat detta, med det de säger, menar antigener, att det är ofarligt med så många antigener. De menar inte att det är ofarligt med så många vaccinsprutor. Detta påpekas också under filmklippet med Alex Jones och Mike Adams.

Det vaccinförespråkarna gör när de går ut och säger sådant här är dock väldigt bedrägligt eftersom det de säger tolkas på ett annat sätt av gemene man. För en som inte är så insatt så blir budskapet som de tar med sig från dessa vaccinförespråkare att man praktiskt taget kan ta hur många vaccinsprutor som helst. Det är därför detta videoklipp med Alex Jones och Mike Adams utmaning är så bra, för att de sätter fingret på detta bedrägliga budskap som vissa vaccinförespråkare förmedlar, för att de ger dem en känga och för att att allt detta samtidigt görs på ett roligt sätt.

Här kan ni se Alex Jones och Mike Adams utmaning:

Text: Tobias Lindberg / Bild: Freedigitalphotos/Stuart Miles

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. På FB kan vi följa denna länk http://www.medicine.ox.ac.uk/bandolier/booth/vaccines/nommr.html som svar då den här länken lagts upp http://myeclinik.com/autism-rates-explode-in-asia-after-introducing-western-vaccines/ … vad säger ni på vaccin.me om svarslänken?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: