Dr William Thompson CDC-visslaren ber om ursäkt till dr Andrew Wakefield via SMS

William-W-Thompson-CDC

CDC-visslaren William Thompson bekräftar riktigheten i sin varning om trippelvaccin och Wakefields fynd. Thompson avslöjade den 27 augusti 2014 att den amerikanska myndigheten CDC dolt vetenskapliga data som visar att trippelvaccin ökar risken för autism hos barn precis som dr Andrew Wakefield flaggade för redan 1998. Nu har de två forskarna fått kontakt via SMS och Thompson ber om ursäkt.

Den New York-baserade journalisten Celia Farber skriver att hon har fått ta del av en SMS-konversation mellan dr Andrew Wakefield och William Thompson och i den ber Thompson om ursäkt för det pris som Wakefield fått betala. Wakefield svarar med att han förlåter honom utan bitterhet. Thompson får även frågan om innehållet i pressmeddelandet som publicerades den 27 augusti 2014 via hans advokat var äkta och Thompson svarar: ”Yes!”. Thompson skriver i ett SMS att han hoppas att han kan reparera Wakefields rykte, enligt Farber.

Läs mer i NewsVoice

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: