Natural Society: HPV Vaccines – The Grim Reality Revealed

I-love-me-vaccin-gardasilNatural Society. Several states have or are considering making HPV vaccinations [Gardasil] mandatory for teenagers and even preteens before they’re allowed to attend school. Not only are these vaccinations proving to be dangerous with horrendous side effects, but they are also unnecessary. The disease it supposedly protects against is rare, contagious only through sex, and usually heals with little or no treatment.

Now, males are recommended for those vaccinations. The current claim is that males can also contract or spread the HPV virus through sex. Somehow an HPV wart that may occur on the genitals can become cancerous? This nonsense is believed wholly by the media and school administrators as well as gullible parents.

Read more

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Jag undrar kan vaccin mot hepatit A och B ge trötthet som biverkningar! Min dotter 31 år har tagit dem på grund av utlandsresor; hon arbetar heltid som lärare och är så trött jämt!

    • Linda Karlström says

      Ja, visst kan tröttheten vara en biverkning från vaccinerna! Många människor har tagit kontakt med mig för att berätta om hur de har blivit hopplöst trötta efter en vaccination, som om någon skulle ha dragit ur proppen på dem så att all energi bara rinner ut. Har ni varit i kontakt med någon hälsoterapeut som kunde hjälpa? Jag tänker på en homeopat, kinesiolog eller liknande.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: