Eleonor tycker till om vaccinationer

EleonorSom med allt så anser jag att vi har ett eget ansvar. Ett eget ansvar rörande hur vi väljer att leva våra liv. Med det ansvaret så innebär det även att man ibland måste sätta sig ner och läsa innehållsförteckningar och att försöka läsa om det finns biverkningar eller följder för det man funderar på att använda.

Just när det gäller vaccin så man har ett eget val; antingen så vaccinerar man eller inte.

Jag fick själv en otrevlig bieffekt på vaccin när jag bara var något år gammal,  med väldigt svullen och kliande arm i flera månader, så att läkaren sade till min mamma att jag efter det inte borde ta vaccin varken mot difteri eller stelkramp igen. Lägger man då till att jag var väldigt spruträdd, så kan ni säkert förstå att det inte blev några fler vaccin för min del, för min mamma sade att jag fick välja själv. Det är något jag är otroligt tacksam för idag.

Läs hela inlägget här

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: