Cornell University: ISIS-terrorister är välkomna om de är vaccinerade

vaccinated-terrorists

En dekanusassistent på Cornell University i USA har fångats på video där denne redogör för att universitetet i princip är öppet för ISIS-terrorister att träna studenter som ett uttryck för universitetets toleranspolicy. En ISIS-terrorist kan jämföras med en coach som tränar ett sport-team, säger J. Scaffido. Avslöjandet kommer från Project Veritas som gjorde en dold inspelning.

Mike Adams från NaturalNews konstaterar i en artikel om universitetets policy att Cornell University samtidigt inte accepterar ovaccinerade studenter. Slutsatsen blir att ISIS-terrorister är välkomna om dessa är vaccinerade.

Läs mer

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: