Linda Karlström håller vaccinföredrag på Åland 19 november 2017

Efter en längre paus på grund av tillskott i familjen är det nu dags för mig att börja föreläsa igen! Jag ser verkligen fram emot att aktivt få informera mina medmänniskor om sådant som myndigheter och sjukvård mörkar till läkemedelsindustrins favör. Vaccinationsfrågan är nu hetare än någonsin, vilket till stor del beror på de olagliga tvångsvaccinationer som det paradoxalt nog lagstiftas om både i Finland och ute i Europa. Samtidigt används skattebetalarnas pengar till att utöka barnvaccinationsprogrammet kontinuerligt, nu senast med vattkoppsvaccin.

Text: Linda Karlström

Den vaccinskeptiska skaran ökar, och det har visat sig att när människor får tillgång till allsidig information om vaccinernas risker och bristande effektivitet väljer många att varken vaccinera sig själva eller sina barn. Industrin känner sig hotad. Myndigheterna känner sig hotade. Pengar och prestige står på spel. Ta med dig din respektive, en vän, en släkting och en granne. Kunskap är frihet – friheten att fatta ett medvetet och välgrundat vaccinationsbeslut!

Tid: Söndagen den 19 november 2017 klockan 17-20 (inkl. paus) plus frågestund efteråt.

Plats: Kyrkby högstadieskola, Skolvägen 5, Jomala

Inträde: Föredraget är gratis för alla som vill lyssna. Möjlighet finns att donera en frivillig summa.

Anmälan: Behöver inte göras på förhand

Arrangör: Ålands HälsoAlternativ r.f.

Obs! Ta med kontanta pengar om du är intresserad av att köpa litteratur! Jag kommer att ha följande böcker (i begränsat antal) till försäljning: Vaccinationer: risker och skador, Medicinsk Motbok, Impotensmadrassen. Jag säljer också DVD-filmen Vaccine Nation med svensk textning.

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Kom till Sverige!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: