Föredrag om vaccinrisker i Ronneby den 15 april 2018

Sara Boo och Michael Zazzio föreläser om vaccintvång

Sara Boo och Michael Zazzio föreläser om vacciner i Ronneby den 15 april. Båda är väldigt insatta i den lagstiftning som reglerar tvångsmedicinering.

När jag (Linda Karlström) började föreläsa om vacciner för cirka 9 år sedan var jag väldigt ensam på området. Det fanns nästan ingen annan här i vårt svensktalande Norden som var villig att ställa sig i rampljuset och blottlägga vaccinernas baksidor. Nu har vindarna vänt och det är jag så glad för!

Text: Linda Karlström och NHF Sweden    Foto: NHF Sweden

Allt fler håller föreläsningar om detta livsviktiga ämne, och jag hoppas att vår skara bara växer. Nu är det ordförande för NHF Sweden Sara Boo, som tillsammans med chefredaktören för tidskrifterna Hälsofrihet och 2000-Talets Vetenskap Michael Zazzio kommer att hålla en väldigt informativ föreläsning i Ronneby.

Missa inte detta spännande föredrag som sannerligen ligger i tiden, inte minst då Sverige står inför den stora frågan om det ska få finnas vaccinationstvång. Föreläsarna går igenom den medicinska kontext som vaccinationer ska ses i, vad vacciner innehåller och hur de fungerar – eller kanske gör de inte det? Vad kan vaccinering få för konsekvenser? Sara Boo och Michael Zazzio redogör även för den lagstiftning och de internationella konventioner som förbjuder länder att införa vaccintvång och att diskriminera enskilda individer på basis av om de är vaccinerade eller ej.

Mera information finns på NHF Swedens hemsida.

Arrangör:   Livskraft – förening för kropp och själ
Plats:          Kulturcentrum, Ronneby
Adress:       Kallingevägen 3 i Ronneby
Tid:             Söndag 15 april kl 17.00-20.00
Pris:            Fri entré

Varmt välkommen!

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Hej Linda.

    Protestlistan mot de svenska tvångsvaccineringsmotionerna ”har inaktiverats på grund av opassande innehåll” https://www.mittskifte.org/petitions/frivillig-vaccinering-rosta-nej-till-motioner-om-obligatorisk-vaccinering

    Vänlig hälsning

    Per

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: