Dr Nancy Banks speaks out on the serious problems with vaccinations

Linda Karlström: Dr Nancy Banks ger bakgrunden till den skeva verklighetsuppfattning vi får om vacciner på grund av den manipulerade läkarutbildningen. Hon förklarar varför vacciner inte fungerar och varför de är skadliga. Särskilt utpekas vaccinet mot livmoderhalscancer. Hon medger också att hon själv varit vaccintroende, men att hon ändrade sig då hon gjorde det som få läkare tar sig tiden att göra; nämligen granska fakta.

“Jag anser att tanken att vi kan tillföra gifter till ett fullständigt friskt immunsystem och inte förvänta oss komplikationer som bäst är naiv men i övrigt mycket ondskefull.”

Dr. Nancy Banks is a graduate of Hunter College and Harvard Medical School. As a senior medical student she was awarded a scholarship from the American College of Surgeons to study surgery and tropical medicine at the Benin Medical College in Benin, Nigeria. She completed her internship and residency in general surgery and obstetrics and gynecology at St. Luke’s and Mt. Sinai Hospital and Medical Center. She was a Galloway Fellow in gynecological oncology at the Memorial Sloan Kettering Cancer Center. Dr. Banks has a master’s degree in finance from Pace University.

www.nancybanksmd.com

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Hej Linda!
  Fantastiskt bra initiativ.
  Har du sett denna serie http://www.youtube.com/watch?v=y3XlJB7J5-o (lägger ut bara del 1, du kan själv klicka dig vidare). Det är sammanlagt 30 min och väldigt informativt. Och han blir rätt så arg också 🙂 och med rätta.
  Jag tittade på denna film och bestämde mig att hålla mig borta från svininfluensavaccin och har inte ångrat det med facit i hand.
  Det sjuka i det hela är att i USA har läkemedelsbolagen en klausul om just vacciner, de kan inte ställas till svars om den vaccinerade får ”biverkningar”. Stor del av FN-organets expertgrupp som bestämmer när man ska utlysa pandemi i världen har direkt eller delvis ekonomisk kontakt till de läkemedelsbolag som tillverkar vaccin. Det får en att tänka ruggiga tankar.
  Tack för din sida.

 2. Bra att mååånga reagerar emot vaccineringar !

 3. Lisa Andersson says

  Nancy sammanfattar ganska bra vad jag själv kommit fram till när jag letat runt efter bra information om vaccinationer. Själv satte jag igång att forska lite på egen hand när svininfluensan härjade för fullt. Jag insåg snart att både media, läkare och myndigheter hade en väldigt ensidig syn, och började upptäcka den ena lögnen efter den andra. Jag kan inte veta vad sanningen är, men med det jag vet idag så tror jag inte jag kommit på en enda sjukdom som jag idag skulle vaccinera mina barn eller mig själv mot. Men, jag är inte den som är den. Jag har alltid, självklart, mina barns bästa för ögonen och kan ändra mig om jag finner att det skulle vara bäst. Ja, vi har lite kvar tills folk börjar förstå hur långt det gått! Jag ska försöka skriva ner denna intervju!

 4. Något av det bästa och mest informativa jag sett och hört om vacciner. Hon är saklig och berättar om varför många läkare faktiskt inte är medvetna om biverkningarna. Tack för att du skapade den här sidan Linda:) Nu finns mycket information samlad på ett och samma ställe:)

 5. Det största hotet mot den etablerade expertisen är när någon i gänget börjar tänka själv och granska den inlärda okunnigheten. Så avslöjades t ex den ogrundade fetträdslan.

  Att vaccinbiverkningar inte anmäls och registreras beror på att man inte vill veta något om negativa effekter. Detsamma gäller fyllningsmaterial i tandvård. Tandläkarna har i generationer vetat att kvicksilver i munnen är ofarligt, för det fick de lära under utbildningen. Några modiga gick mot strömmen och fick betala dyrt, för att långt senare – ibland för sent – få bekräftat att de hade rätt!

 6. Linda Karlström says

  Tackar så hjärtligt för din kommentar Margareta – både vad gäller Nancy Banks, sajten och mig själv. Respekt är något som vi alla borde ha för varann, men det börjar bli en bristvara i dagens samhälle…

  Jag vill precis som Margareta understryka att Banks talar väldigt långsamt och tydligt. Ni som annars drar er för engelska presentationer bör alltså ge detta inslag en chans! Jag tänkte faktiskt på samma sak som Margareta – att en utskrift av ovanstående vore på sin plats. Jag märkte när jag skrev ner citatet att det går mycket bra att skriva samtidigt som man lyssnar. Om någon vill och hinner göra en utskrift kommer vi givetvis att tacksamt lägga ut texten här på sajten!

 7. Angående Dr Nancy Banks
  Inte på mycket länge har jag lyssnat.. fel! Aldrig har jag lyssnat på en sådan klok doktor. Så insiktfull så klar och tydlig och välformulerad. Hon samanfattar hela problemet med den västerländska medicinen och dess beroende av läkemedelsindustrin.
  Det skulle vara underbart att ha utskrift av hennes inlägg. Hon talar ju faktiskt så långsamt och tydligt att man skulle kanske skriva och lyssna.
  För övrigt vill jag tala om att denna bloggen är mycket efterlängtad och viktig. Linda Karlström har jag stor respekt för. Det bådar gott

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: